TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Här är nya deltagarna i Big Brother 2020

16 feb, 2020 
https://image.hant.se/image-4978193?imageId=4978193&width=1320&height=689
Linnea Lundgren
Jessika Pamlin och Lennie Hansson
En mästerkock och en som har gjort en karriär på att äta.
Under helgen klev Lennie Hansson och Jessica Pamlin in i Big Brother-huset.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020Brand logo
House tour i Big Brother-huset 2020

Årets säsong av Big Brother har hittills skakats av rasistiska uttalanden och mörka förflutna inom högerextrema rörelser. Det var under torsdagen som Isabel Pereira, 24, och Kim Kamal, 21, hamnade i en diskussion som till slut tvingade dem båda att lämna.

– Jag hatar judar, sa Isabel då, något som i efterhand har bett om ursäkt för.

Även Sami Jacobsson, 25, från Köping har skapat rubriker då han setts gå runt i huset med tatueringar som kan kopplas till vit makt-rörelser. Bland annat har han ett hakkors tatuerat på benet och har tidigare synts på Instagram med Natzitysklands statsvapen på armen. I programmet berättar han för nyfunne vännen Daniel Glasman, 37, som även är jude, att de högerextrema livet är något som han har lagt bakom sig.

– Tidigare har jag haft väldigt många människor omkring mig som har haft högerextrema åsikter. Det har lett till att även jag har tagit del av dem. Mina tatueringar är absolut inget som jag skulle kunna stå för idag och jag skulle kalla alla som bär dem för trångsynta. Människor som är rädda för allt som är utanför ens egen lilla bubbla, säger Sami som växte upp på landsbygden.

Annons

Två nya deltagare anländer

Efter manfallet från huset har nu två nya deltagare anlänt.

Den första ersättaren kom in redan i fredags och är känd bland många för sin kärlek för mat. Jessica Pamlin, 23, kommer från Vendelsö utanför Stockholm och arbetar heltid med sin Youtube-kanal. Där har hon specialiserat sig på så kallade mukbangs – videor där man testar olika typer av mat, och visar vad man tycker om den. Turligt nog för Jessica har även nästa deltagare ett stort intresse för mat, eller i alla fall matlagning.

36-åriga Lennie Hansson från Sundsvall har nämligen gjort sig ett namn då han 2014 deltog i Sveriges Mästerkock och hamnade på en imponerande 9e plats. Förhoppningsvis kommer de båda deltagarna att lätta upp stämningen i Big Brother-husets kök, där flera argumentationer uppstått sedan deltagarna klev in för mindre än en vecka sedan.

– Köket är en väg in för tunga konflikter, förklarar deltagaren Amalia Stapelfeldt, 25, för Lennie samma kväll som han klev in i huset.

Här är alla nya deltagare som klivit in i Big Brother 2020

Jessica Pamlin, 23, från Vendelsö – ersättare för Isabel Pereira

Lennie Hansson, 36, från Sundsvall – ersättare för Kim Kamal

Martin Forstén, 30, från Åkersberga – joker

Annons