Här är nya Celebrity Ex on the beach på Dplay

Chockavslöjandet om Ex on the Beach – här är nya kändisverisonen

Ex on the beach är snart tillbaka på Dplay, men den här gången får vi följa profiler vi redan känner till.
Nu tar realityvärldens största och hetaste profiler över programmet och står där med för vårens stora underhållning.

Ex on the beach är programmet där vi får följa flera partysugna singlar på semester i paradiset, och många i jakten på romantik, som under resans gång tvingas möta sina ex. Hela sju säsonger har sänts på Dplay, och den som längtar efter en ny säsong behöver inte vänta allt för länge.

Nu släpper Dplay den glada nyheten – i vår kommer tittarna att kunna följa Celebrity Ex on the beach!

I dokusåpan kommer vi nu enbart att se profiler vi redan känner igen, det är kändisarnas tur att ta plats i paradiset och ta över programmet. Celebrity Ex on the beach har premiär den 23 april i år, men än är alla deltagare hemliga.

– Vi står inför ännu en fantastisk säsong av Ex on the beach. Men det är också en säsong som är extra allt och består av en cast med flera av realityvärldens största och hetaste profiler. Det är helt enkelt ett Celebrity Ex on the beach! Vi är oerhört glada och stolta att kunna bjuda tittarna på en sådan stjärnspäckad och händelserik säsong som Celebrity Ex on the beach kommer att vara med start på Dplay den 23 april, säger Mathilde Albinsson, pressansvarig för programmet på Dplay.

Tittarnas stora glädje

Dplay har hu själva delat den glada nyheten på Ex on the beach-Intstagramkonto, och det dröjde inte lång tid innan vi kunde se att nyheten mottas väl av tittarna. Bland kommentarerna jublas det!

Jag är så himla taggad”, skriver en och en annan skriver: ”OMG yes!!!”.

Tittarna kommenterar även vilka profiler de önskar se i dokusåpan i vår – men som sagt, än är alla deltagare hemliga.

FOTO: Discovery, Instagram