LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här är nya bilden på nyfödde prins Oscar

07 mar, 2016 
AvAnaïs González Cruz
Hovet har släppt en ny bild på kungahusets senaste tillskott. Visst är han söt?
Annons

Klockan 20.28 förra onsdagen kom han till världen, prins Oscar Carl Olof, hertig av Skåne. Vid födseln var han 52 centimeter lång och 3 655 gram tung.

– Allt har gått jättebra. Han ser glädjande ut som sin mor. Kvinnor… Det är en urkraft. Alla i familjen är jätteglada. Det är stort för oss. Vi har fått så proffsig omvårdnad. Nu ska vi bara vara tillsammans och njuta av det här, sa prins Daniel på presskonferensen några timmar efter kronprinsessan Victorias, 38, förlossning.

Under torsdagsmorgonen släppte hovet den första bilden på den lille prinsen – men han var svår att se under babyfilten.

Prinsessan Estelle har på morgonen besökt Karolinska sjukhuset och träffat sin lillebror. Hela familjen har nu lämnat sjukhuset och är hemma på Haga slott. Alla mår bra och är mycket glada. H.K.H. Prins Daniel / H.R.H. Prince Daniel H.K.H. Prinsessan Estelle / H.R.H. Princess Estelle H.K.H. Kronprinsessan Victoria / H.R.H. Crown Princess Victoria

Nu har man publicerat en ny bild på en sovande Oscar. Och visst är han bedårande? ? Det är kronprinsessan Victoria som själv tagit fotografiet.

H.K.H. Prins Oscar / H.R.H. Prince Oscar Sweden

Foto: Kungahuset.se

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons