TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Här är höstens nya hemliga Bachelor

23 feb, 2017 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Nu presenteras ungkarlen som söker kärleken i höstens upplaga av Bachelor.
Annons

Den populära dejtingsåpan Bachelor kommer med en ny säsong till hösten men redan nu presenteras ungkarlen som hoppas finna sin stora kärlek. Han heter Niclas, är 31 år och bor i Stockholm.

Fram tills idag har jag fokuserat på att skapa mitt drömliv och nu letar jag efter någon att dela det livet med. Jag har de bästa vännerna, driver egna företag, köpt den bil, lägenhet och landställe jag alltid vela ha. Ändå är det någonting stort som saknas, den sista pusselbiten – en tjej att dela allt detta med”, säger Niclas i ett pressmeddelande.

Tittarna får bara se en skymt av ungkarlen Niclas - än så länge.
Tittarna får bara se en skymt av ungkarlen Niclas – än så länge.

I TV4:s presentationsfilm har Niclas valt att inte visa sitt ansikte.

För Niclas är det viktigt att inte bli tagen för utseendet, det respekterar vi. Därför viker vi oss och har gått med på hans krav att inte visa ansiktet förrän vid första inspelningsdagen. Att han dessutom söker tjejer som värderar mer än en snygg karl visar med vilken innerlighet Niclas dyker in i bacheloräventyret. Vi ser Niclas som så unik och perfekt som bachelor att vi är beredda att tänja på några regler“, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent i ett pressmeddelande.

Niclas växte upp med två småsyskon och sin ensamstående mamma. Han driver ett eget företag, tränar och spelar gitarr. Nu kommer han att dejta 20 förväntansfull kvinnor tills endast en finns kvar. Förhoppningsvis kommer hon vara Niclas livs kärlek.

Det är alltså höga förväntningar på årets ungkarl. Vi hoppas, precis som de kärlekskranka tjejerna, att han lever upp till förväntningarna.

Foto: Tv4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons