LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är frågan som Charlotte Perrelli vägrar svara på om Anders Jensen

11 dec, 2022 
ANDERS JENSEN, CHARLOTTE PERRELLI
Charlotte Perrelli och Anders Jensen är öppna med sin kärlek till varandra och visar ofta upp sin relation i sociala medier.
Men det finns en sak som Charlotte inte vill berätta om.
– Det känns personligt, säger hon.
Annons
Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"Brand logo
Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"

Charlotte Perrelli, 48, och Anders Jensen, 45, är ett av Sveriges hetaste kändispar. De gifte sig år 2015 och sedan dess har mycket hänt. Bland annat har de sönerna Adrian, 9, och Alvin, 4, ihop. Charlotte har även sönerna Angelo, 18, och Alessio, 17, från ett tidigare äktenskap och Anders har dottern Izabella, 14, från tidigare.

Bonusfamiljen lever idag ett liv som kantas av lyx. Till vardags bor de i en jättevilla på 800 kvadratmeter i Djursholm, under vintern beger de sig till sin pampiga fjällvilla i Åre, och under somrarna har de under tre års tid njutit av lediga dagar i lyxhuset i Marbella.

Så ska Charlotte Perrelli fira jul 2022

Julen kommer tillbringas i Åre – i vanlig ordning. Men fram tills dess är det Stockholm som gäller för Charlotte och i skrivande stund börjar de ladda upp för julmyset.

Annons

I en ny intervju med Amelia berättar hon om vad julen betyder för henne, vad de äter på julbordet och givetvis hur hon pyntar hemma.

– Vi har en julgran i Stockholm och en i Åre. Hemma klär vi den kanske en vecka innan, i Åre dagen innan julafton. Vad vi har i granen varierar. Något år var det trendigt att ha en vit gran, en annan jul slänger vi in allt vi kan tänka oss. För oss är det julkulorna som har betydelse. De är ofta röda och går mot guld, säger Charlotte till tidningen.

När det gäller julklappar till barnen gäller det dock att tänka ett extra varv, enligt Charlotte.

– När det kommer till julklappar ska man hitta en kompott, där barnen både får det de önskar sig samtidigt som det är något de behöver. Det kan vara nya hörlurar, skidor, en skidjacka, skolväska och något år Playstation. Högt och lågt, förklarar hon.

Här är frågan som Charlotte Perrelli vägrar svara på

Hon och maken Anders köper också gärna julklappar till varandra, då ska det gärna vara något som är någon form av överraskning. Eller så chockar de varandra med något de inte önskat sig – men som de vet att den andra vill ha.

Men vad dessa julklappar består av är något som Charlotte vägrar svara på. Hon tycker nämligen att det känns lite för privat.

– Vi är jättegenerösa mot varandra, men jag vill inte säga något specifikt. Det känns personligt, säger hon till Amelia.

FOTO: Adam Ihse/TT

Annons