TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter chockbeskedet – här är första bilderna på stjärnornas tvillinglycka

17 jan, 2018 
AvJoakim Almén
I december fick artisten Enrique Iglesias och ex-tennisproffset Anna Kournikova tvillingar. Nu delar paret för första gången med sig av bilder bebisarna.
Annons

I december fick stjärnparet Enrique Iglesias, 42, och Anna Kournikova, 36, tvillingar. Nu visar artisten Iglesias och den före detta professionella tennisspelaren Kournikova för första gången upp bilder på barnen.

Nyligen la de båda, i en koordinerad Instagram-insats, upp två bilder på barnen – ett på Iglesias konto och ett på Kournikovas konto.

”Mitt solsken”, skriver Enrique Iglesias till bilden där han syns gosa med ett av nytillskotten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Anna Kournikova vill inte var sämre när och håller upp barnet samtidigt som hon pussar tvilling två på vänsterkinden. Samma bildtext används även här: ”Mitt solsken”.

Det är fortfarande oklart vad barnen ska heta. Tidigare har amerikanska sajten TMZ skrivit att de ska heta Lucy och Nicholas och att det är födda i Miami. Men det är fortfarande obekräftade uppgifter.

Enrique och Anna har varit ett par i 16 år. Det har länge spekulerats i att de även gift sig, framför allt för att Anna har burit en extremt odiskret diamantring. Men hittills har de inte bekräftat sitt civilstånd.

Grattis Anna och Enrique!

Foto: Youtube, Instagram

Annons