Här är de 25 bästa serierna på Netflix just nu

Ute efter nya tv-seriekickar? Här är de 25 bästa serierna på Netflix 2017 - och vi garanterar att du kommer att sträcktitta på nästan varenda en av dem.

Avverkat för många tv-serier och svårt att hitta nya som är lika bra? Vi vet hur det känns. Här är de 25 bästa serierna på Netflix 2017 som garanterat kommer att överträffa dina förväntningar.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Stranger Things

Stranger Things utspelar sig i småstaden Hawkins i Indiana år 1983, och handlar om pojken Will Byers som försvinner spårlöst på väg hem. Polischefen Jim Hooper kopplas in i sökandet och på en diner dyker en flicka upp som visar sig ha övernaturliga krafter.

Ozark

En ekonomisk rådgivare flyttar med familjen från Chicago till Ozarkplatån i Missouri, där han måste tvätta 500 miljoner dollar under fem år för att blidka en knarkkung.

GLOW

En komedi av teamet bakom Orange Is the New Black som handlar om en brokig skara kvinnor som blir glamorösa fribrottare i 1980-talets Los Angeles.

Mindhunter

 Läskiga Mindhunter, som bland annat regisseras av David Fincher, ger oss en inblick i hur FBI började göra profiler av seriemördare.

Alias Grace

En psykiater i 1800-talets Kanada försöker fastställa om en mörderska ska benådas på grund av sinnessjukdom, en serie baserad på författaren Margaret Atwoods prisbelönta roman.

Atypical

När en tonåring med autismspektrumdiagnos bestämmer sig för att skaffa flickvän blir hans familj tvungna att inse att han håller på att växa upp handlar Atypical om.

The americans

Två gifta, sovjetiska spioner lever under täckmantel i Washington och försöker fullgöra sina plikter gentemot sitt forna hemland, trots nya lojaliteter.

Master of None

Master of None är en serie om 30-årige mansbarnet Dev som lever på pengar från sina reklamfilmer men nu försöker få seriösare film- och tv-roller.

The Crown

The Crown tar sin början 1947 och handlar om Elizabeths II:s första tid vid makten i säsong 1. Hon måste även bygga en relation med premiärminister Winston Churchill.

Narcos

En gangsterserie som handlar om den ökände Pablo Escobar och dennes våldsamma och mäktiga drogkartell i Colombia i säsong 1 och 2.

Thirteen reasons why

13 Reasons Why handlar om 17-åriga Hannah som begår självmord. Innan hon dör spelar hon in 13 stycken kassettband där hon berättar om varför hon valde att ta livet av sig.

House of cards

Skandalomsusade serien House of Cards utspelar sig i maktens korridorer i USA och handlar om kongressledamot Frank Underwood och frun Claire Underwood som gör vad som helst för att nå den politiska toppen i Washington.

Black mirror

Black mirror är alltså en antologiserie som spekulerar kring vad som skulle kunna hända i det moderna tekniksamhället.

Orange is the new black

Piper Chapman hamnar i fängelse efter att i ungdomen ha smugglat knarkpengar åt sin dåvarande flickvän Alex. Samtidigt som hon möter nya utmaningar, återberättas de olika internernas respektive bakgrunder utanför fängelset.

Breaking Bad

Breaking Bad handlar om Walter White, en gymnasielärare i kemi, som får beskedet att han har lungcancer. I en desperat åtgärd för att försörja sin familj blir han knarklangare i allt större skala.

Homeland

Homeland handlar inledningsvis om marinkårsoldaten Nicholas Brody, som efter åtta år i fångenskap i Irak återvänder till USA som hjälte. Men alla tror inte på honom, framför allt inte CIA-agenten Carrie Mathison som misstänker att Brody har omvänts och nu arbetar för Al-Qaida.

Better Call Saul

Better Call Saul är en spinoff på Breaking Bad där vi får se hur och vad som fick förloraren Jimmy McGill att svälja sina skrupler och sälja sin själ för att gå till Saul Goodman.

River

Kriminalinspektören John River har en något annorlunda egenskap som också påverkar hans mentala hälsa i River – han kan både se och kommunicera med döda personer.

Hannibal

Hannibal handlar om det tidiga förhållandet mellan psykiatrikern Hannibal Lecter och hans patient, en ung FBI-agent som är hemsökt av sin förmåga att sätta sig in i huvudena på seriemördare.

The Fall

The Fall är en psykologisk thriller som utspelar sig i Belfast, och kretsar kring de två karaktärerna Paul Spector och Stella Gibson. Spector är terapeut, småbarnspappa och iskall seriemördare, och Stella Gibson är polisen som jagar honom.

Sherlock

Sherlock är en brittisk TV-serie från 2010 och är baserad på berättelserna om Sherlock Holmes.

Sons of anarchy

Sons of Anarchy handlar om familjen Teller-Morrow som är medlemmar i motorcykelklubben Sons of Anarchy.

Peaky Blinders

Peaky Blinders utspelar sig i Birmingham strax efter första världskrigets slut. Tommy Shelby har kommit hem ifrån slagfälten i Frankrike för att bossa över familjeföretaget tillika gangstergänget Peaky Blinders.

Nollor och nördar

Kultserie som kretsar kring den tonåriga flickan Lindsay Weir och hennes lillebror, Sam, som båda går på William McKinley High School under läsåret 1980/1981 i staden Chippewa, Michigan, en fiktiv förort till Detroit.

Bloodline

Bloodline är en mörk dramathriller som handlar om mörka hemligheter inom en högt ansedd och till synes perfekt samtida amerikansk familj.

LÄS OCKSÅ: Harry Potter blir uppföljaren till Pokémon Go – då släpps spelet

LÄS OCKSÅ: Här är höstnyheterna du INTE får missa på Netflix, HBO och SVT

Artikeln publicerades först på Femina.

 

SENASTE NYTT!