LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är bilderna från Hasse Aros hemliga svensexa

27 apr, 2015 
AvHans Shimoda
I vanliga fall är det Hasse Aro som jagar bovar i tv. Men nu är det han själv som blivit fångad.
Annons

Det var ett härligt sammansvetsat kompisgäng som samlades på den charmiga konferens- och festhusbåten M/S Molly som huserar på fashionabla Strandvägen i Stockholm. Anledningen var enkel; den vid det här laget legendariske bovjägaren Hasse Aro ska gifta sig och för det krävs en svensexa.

Foto: Privat
Gert Fylking med Hasse. Foto: Privat

Att paret Hasse och hans flickvän ska gifta sig kommer som en överraskning. I februari briserade bomben att hon var gravid, det avslöjade paret på en kändisfest, och bara någon månad senare avslöjades det att de gått och förlovat sig i romantiska Milano. Nu är det alltså dags för sista etappen i trestegsraketen Hasse/Anna: Bröllop.

Annons
Festfixaren Johan Carlén var på plats. Foto: Privat
Festfixaren Johan Carlén var på plats. Foto: Privat

Men innan det var det alltså dags för svensexa för den 57-årige programledaren.

Här syns Robert Aschberg. Foto: Privat
Här syns Robert Aschberg. Foto: Privat

Hasses gamla vänner från TV3-tiden var självklart på plats. Spjuvern Gert Fylking och Robert Aschberg mötte upp på M/S Molly tillsammans med en hel hög vänner och släkt som Hasses bröder Lars och Stig Aro och festfixaren Johan Carlén. En som dock inte kunde komma var Hasses gamla parhäst i “Efterlyst”, Leif GW Persson som hade fått förhinder.

Annons
Frälsningsarmén uppträdde! Foto: Privat
Frälsningsarmén uppträdde! Foto: Privat

Det märktes dock att det inte var några vilda ungdomar som hade samlats för att ställa till med galenskap som annars ofta är fallet på svensexor. Det fanns inte en strippa så långt ögat kunde nå. Istället var det en lugn sittande middag för ett gäng 50-plussare och under kvällen uppträdde bland andra Frälsningsarmén!

Festen hölls på härliga M/S Molly. Foto: Privat
Festen hölls på härliga M/S Molly. Foto: Privat

Hasse har varit gift tidigare och har tre barn; Max, 28, Emilia, 24, och Elsa, 10. Nu ska han alltså bli pappa för fjärde gången medan det för Anna, 32, blir första barnet.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons