Här är bilderna från Hasse Aros hemliga svensexa

Här är bilderna från Hasse Aros hemliga svensexa

I vanliga fall är det Hasse Aro som jagar bovar i tv. Men nu är det han själv som blivit fångad.

Det var ett härligt sammansvetsat kompisgäng som samlades på den charmiga konferens- och festhusbåten M/S Molly som huserar på fashionabla Strandvägen i Stockholm. Anledningen var enkel; den vid det här laget legendariske bovjägaren Hasse Aro ska gifta sig och för det krävs en svensexa.

Foto: Privat

Gert Fylking med Hasse. Foto: Privat

Att paret Hasse och hans flickvän ska gifta sig kommer som en överraskning. I februari briserade bomben att hon var gravid, det avslöjade paret på en kändisfest, och bara någon månad senare avslöjades det att de gått och förlovat sig i romantiska Milano. Nu är det alltså dags för sista etappen i trestegsraketen Hasse/Anna: Bröllop.

Festfixaren Johan Carlén var på plats. Foto: Privat

Festfixaren Johan Carlén var på plats. Foto: Privat

Men innan det var det alltså dags för svensexa för den 57-årige programledaren.

Här syns Robert Aschberg. Foto: Privat

Här syns Robert Aschberg. Foto: Privat

Hasses gamla vänner från TV3-tiden var självklart på plats. Spjuvern Gert Fylking och Robert Aschberg mötte upp på M/S Molly tillsammans med en hel hög vänner och släkt som Hasses bröder Lars och Stig Aro och festfixaren Johan Carlén. En som dock inte kunde komma var Hasses gamla parhäst i “Efterlyst”, Leif GW Persson som hade fått förhinder.

Frälsningsarmén uppträdde! Foto: Privat

Frälsningsarmén uppträdde! Foto: Privat

Det märktes dock att det inte var några vilda ungdomar som hade samlats för att ställa till med galenskap som annars ofta är fallet på svensexor. Det fanns inte en strippa så långt ögat kunde nå. Istället var det en lugn sittande middag för ett gäng 50-plussare och under kvällen uppträdde bland andra Frälsningsarmén!

Festen hölls på härliga M/S Molly. Foto: Privat

Festen hölls på härliga M/S Molly. Foto: Privat

Hasse har varit gift tidigare och har tre barn; Max, 28, Emilia, 24, och Elsa, 10. Nu ska han alltså bli pappa för fjärde gången medan det för Anna, 32, blir första barnet.

Andra läser också:

Efter otrohetsskandalen: Miley Cyrus har dumpat Patrick Schwarzenegger

12 kändisar i yogabyxor som inte lämnar något åt fantasin

Sandra Bullocks respons på att bli utsedd till världens vackraste: ”Det är urlöjligt”

FRÅN FÖRSTASIDAN