Här är allt du vill veta om Viktor Frisk

Allt du vill veta om Viktor frisk

Viktor Frisk turnerar landet runt med sin kompanjon Samir Badran i den populära duon Samir & Viktor. Här är allt du behöver veta om den folkkära artisten.

Viktor Frisk, 24, växte upp i Eskilstuna kommun i en litet samhälle som heter stora Sundby. Viktor Frisk startade en blogg 2010 som senare utvecklades till en modeblogg, och som då fick en hel del läsare – det blev startskottet för hans karriär. 2013 tog han sitt pick och pack och flyttade till Stockholm.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Karriären tog senare fart genom mötet med sin nuvarande musikkompanjon Samir Badran, som han träffade genom gemensamma vänner. Duon skapade klädkollektionen Success ihop och senare också låten med samma namn. Viktor Frisk har tidigare berättat för Hänt hur duon möttes för första gången.

– Genom gemensamma vänner på en nattklubb i Göteborg förra året. Vi började hänga och festa tillsammans. Det var så vi lärde känna varandra. Sedan insåg vi att båda har väldigt mycket energi och är totalt hjärndöda. Det är därför vi funkar så bra ihop.

Bråket mellan Viktor och Samir

Duon har medverkat i Melodifestivalen hela tre gånger, 2015, 2016 och 2018 med bidragen Groupie, Bada Nakna och Shuffla. Bandet mellan de båda profilerna har ständigt varit starkt men 2017 uppstod ett bråk som gjorde att båda tog en paus från varandra.

– Vi hade jämt så sjukt kul på scenen, men bakom så var det inte bra. Viktor blev riktigt otrevlig och då sa jag att jag inte tänker köra när det är den här stilen. Jag ville verkligen inte köra om det inte var 100 procent bra mellan oss, sa Samir till Hänt vid tidpunkten.

Senare har duon hittat tillbaka till varandra och turnerar nu Sverige runt, Samir & Viktors senaste låt heter Kemi, och Viktor tillägnar den till sin nära vän Margaux Dietz.

Viktor Frisks kärleksrelation

Viktor Frisk är för nuvarande singel även om det tidigare gått spekulationer med en rad personer, bland annat hans vän Martina Haag. Dock nekar han till att det skulle vara något annat än vänskap mellan dem.

– Jag kan dementera det ryktet. Jag och Martina är bara vänner, sa han till Hänt nyligen.

Tidigare har han själv berättat att han har haft svårt att hinna med kärleken.

– Jag tycker synd om den människan som skulle bli kär i mig men aldrig se röken av mig, sa han då till Hänt.

Viktors ord om diagnosen

Viktor Frisk har varit öppen med sin ADHD, och han har i flera intervjuer förklarat att han ser den som någonting positivt.

– Jag har själv adhd och det är en superkraft. Det är någonting man använder varje dag hela tiden och som man får mycket energi av och som man dessutom kan glädja andra med. Man har lite mer energi än de andra barnen. Man visar väldigt mycket mer känslor och kärlek, har Viktor Frisk berättat i Barnkanalens Morgonshowen.

2017 släppte han boken Min superkraft! Så har jag lärt mig älska min struliga adhd.

FOTO: TT

Senaste nytt