LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är alla deltagarna i Ex on the beach 2019

27 sep, 2019 
AvIda Gustafsson
24 oktober drar en ny säsong av den populära dokusåpan Ex on the beach igång på Dplay.
Nu avslöjas vilka som deltar i årets säsong – och flera välbekanta ansikten är med.
Annons
Carolina Gynning på kärleksresa till IbizaBrand logo
Carolina Gynning på kärleksresa till Ibiza

Dokusåpan Ex on the beach hade svensk premiär 2015 och har sedan dess bjudit på mängder av dramatik, kärlek och intriger i hittills sex säsonger. Programmet är baserad på den brittiska förlagan med samma namn och handlar om ett gäng partysugna singlar som är redo för ett par veckor fyllda med fest och heta dejter. Men det finns en hake – när som helst kan deltagarnas ex nämligen dyka upp.

I år står ett hett Grekland som kuliss när årets singlar flyttar in i en lyxvilla. Inspelningarna av den nya säsongen startade i april tidigare i år och avslutades i början på juni. Den 24 oktober är det säsongspremiär och Lena Strandner, programdirektör på Discovery Networks Sweden beskriver programmet som dramatiskt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Den sjunde säsongen av Ex on the beach är precis vad vi behöver i höst när mörkret och kylan faller på – ett eldigt program i form av dramatik och romantik samt en ny, färgstark och härlig startåtta”, skriver hon i ett pressmeddelande.

Annons

Extramaterial efter varje avsnitt

Precis som föregående år bjuds vi på eftersnack och extramaterial i Exen berättar allt. Programmet leds av Carolina Gynning, 40, och visas efter varje avsnitt av Ex on the beach. Carolina Gynning tar pulsen på deltagarna och reder ut frågetecken från allt som visades – och inte visades i avsnitten.

I årets säsong ser vi bland andra de tidigare Ex on the beach-profilerna Ludvig Taninger, 26, och Ida Österberg, 27. Även Ewelina Ostrowska, 27, som varit med i Paradise hotel och fitnessprofilen Amanda Fransson, 23, med över hundratusen följare på Instagram, är med i den efterlängtade säsongen.

Här är deltagarna i Ex on the beach 2019

Amanda Fransson, 23, Hässleholm.

Annons

Edwin Ramwall, 20, Kalmar.

Emil Andersson, 23, Kristianstad.

Annons

Ewelina Ostrowska, 27, Malmö.

Ida Österberg, 27, Borås.

Annons

Jasmina Ayyoub, 24, Stockholm.

Ludvig Taninger, 26, Helsingborg.

Annons

Tola Mohammed, 25, Västerås.

Ex on the beach har premiär 24 oktober på Dplay.

FOTO: Dplay

Annons