Artikeln innehåller reklamlänkar

Här är alla deltagarna i Ex on the beach 2019

Här är alla deltagarna i Ex on the beach 2019

24 oktober drar en ny säsong av den populära dokusåpan Ex on the beach igång på Dplay.
Nu avslöjas vilka som deltar i årets säsong – och flera välbekanta ansikten är med.
Carolina Gynning på kärleksresa till Ibiza
Slå på ljud

Dokusåpan Ex on the beach hade svensk premiär 2015 och har sedan dess bjudit på mängder av dramatik, kärlek och intriger i hittills sex säsonger. Programmet är baserad på den brittiska förlagan med samma namn och handlar om ett gäng partysugna singlar som är redo för ett par veckor fyllda med fest och heta dejter. Men det finns en hake – när som helst kan deltagarnas ex nämligen dyka upp.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

I år står ett hett Grekland som kuliss när årets singlar flyttar in i en lyxvilla. Inspelningarna av den nya säsongen startade i april tidigare i år och avslutades i början på juni. Den 24 oktober är det säsongspremiär och Lena Strandner, programdirektör på Discovery Networks Sweden beskriver programmet som dramatiskt.

”Den sjunde säsongen av Ex on the beach är precis vad vi behöver i höst när mörkret och kylan faller på – ett eldigt program i form av dramatik och romantik samt en ny, färgstark och härlig startåtta”, skriver hon i ett pressmeddelande.

Extramaterial efter varje avsnitt

Precis som föregående år bjuds vi på eftersnack och extramaterial i Exen berättar allt. Programmet leds av Carolina Gynning, 40, och visas efter varje avsnitt av Ex on the beach. Carolina Gynning tar pulsen på deltagarna och reder ut frågetecken från allt som visades – och inte visades i avsnitten.

I årets säsong ser vi bland andra de tidigare Ex on the beach-profilerna Ludvig Taninger, 26, och Ida Österberg, 27. Även Ewelina Ostrowska, 27, som varit med i Paradise hotel och fitnessprofilen Amanda Fransson, 23, med över hundratusen följare på Instagram, är med i den efterlängtade säsongen.

Här är deltagarna i Ex on the beach 2019

Amanda Fransson, 23, Hässleholm.

Edwin Ramwall, 20, Kalmar.

Emil Andersson, 23, Kristianstad.

Ewelina Ostrowska, 27, Malmö.

Ida Österberg, 27, Borås.

Jasmina Ayyoub, 24, Stockholm.

Ludvig Taninger, 26, Helsingborg.

Tola Mohammed, 25, Västerås.

Ex on the beach har premiär 24 oktober på Dplay.

FOTO: Dplay

FRÅN FÖRSTASIDAN