TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Här är alla deltagare i Mästarnas mästare 2020

21 aug, 2019 
Här är alla deltagare i Mästarnas mästare 2020
2020 kommer Mästarnas mästare tillbaka med ännu en säsong. Nu har SVT presenterat vilka stjärnor vi får se i programmet i vår.
Annons
Här är alla deltagare i Mästarnas mästare 2020Brand logo
Här är alla deltagare i Mästarnas mästare 2020

SVT:s populära program Mästarnas mästare är återigen tillbaka med en ny säsong. Ett gäng svenska idrottsstjärnor ska ännu en gång ta sig ner till Grekland för att tävla om att kamma hem vinsten. Under dagen presenterade SVT vilka vi får se slita, svettas och tävla i programmet.

Leder programmet gör Micke Leijnegard, och det är han som under presskonferensen presenterar deltagarna i den kommande säsongen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är ett av de få programmen i Sverige som fortfarande samlar två miljoner tittare så det är klart att jag märker det. På Södermalm där jag bor är det inte så många som bryr sig. Men går jag ner på Drottninggatan eller är ute i landet och åker så kommer folk fram, förklarar han.

Bland annat ser vi Susanna Kallur i Mästarnas mästare 2020.

– Det är ett av mina favoritprogram. Jag har kollat på Mästarnas mästare i stort sett varje säsong, och vad jag hört så är det väldigt roligt att vara med, säger Susanna Kallur under presskonferensen.

Annons

Årets äldsta deltagare i den kommande säsongen blir 58-åriga Kenneth Hansen, men hans ålder är inte något som programledaren misstänker blir ett problem.

– Tävlingarna är så blandade just för att vem som helst ska kunna vara med, säger Micke Leijnegard.

Grupp 1 i Mästarnas mästare

I grupp 1 ser vi friidrottsstjärnorna Susanna Kallur och Michel Tornéus, fotbollsspelaren Josefine Öqvist, längdskidåkaren Ida Ingemarsdotter och MMA-stjärnan Jörgen Kruth.

Grupp 2 i Mästarnas mästare

I grupp 2 ser vi fotbollsspelaren Kim Källström, thaiboxaren Pernilla Johansson, raceföraren Kenneth Hansen, skidåkarna Henrik Windstedt och Frida Hansdotter.

Vinnaren av Mästarnas mästare 2019

Förra året var det längdskidåkaren Anders Södergren som kammade hem vinsten efter att han ställts mot friidrottaren Carolina Klüft. Idrottsstjärnor som tidigare stått som vinnare vid programmet slut är Peter ”Foppa” Forsberg, Magdalena Forsberg och Tomas Ravelli.

FOTO: TT

Annons