TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här är alla deltagare i Mästarnas mästare 2019

29 aug, 2018 
Mästarnas mästare 2019
Nu står det klart vilka tio sportprofiler som kommer att tävla i Mästarnas mästare 2019.
Annons

Ännu en säsong av SVT:s Mästarnas mästare kommer att bli av, vilket att innebär att tio nya sportprofiler kommer att tävla mot varandra i samma koncept som tidigare. Inspelningen sker i Grekland, och den här säsongen av programmet blir den elfte.

Alla de medverkande är nu avslöjade och i den kommande säsongen ser vi inga mindre är fotbollsspelaren Henrik ”Henke” Larsson, handbollsspelaren Staffan Olsson, hockeymålvakterna Kim Martin och Tommy Salo, mångkamparen Carolina Klüft, boxaren och simmaren Mikaela Laurén, fridykaren Annelie Pompe, stavhopparen Kjell Isaksson, orientaren Marita Skogum och längdskidåkaren Anders Södergren.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Som alltid tycker vi att det är viktigt att ha en stor spridning på deltagarnas ålder, idrott och bakgrund. Och det tycker jag att vi verkligen har lyckats med i år”, skriver Anders Wistbacka, projektledare för Mästarnas mästare, i ett pressmeddelande.

Här är deltagarna i Mästarnas mästare 2019:

FOTO: Ibl

Annons