LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Här är alla bönder i TV4:s Bonde söker fru – jorden runt

17 okt, 2019 
Här är alla bönder i TV4:s Bonde söker fru – jorden runt
Snart kan ni söka kärleken i bönder bosatta utomlands!
Nu avslöjar TV4 vilka bönder som är med och söker lyckan i nya Bonde söker fru – jorden runt .
Annons

TV4-tittarna är vana vid att följa svenska bönder i jakten på kärlek i Bonde söker fru. Men snart kan tittarna ta del av Bonde söker fru i en ny tappning – nu får vi följa bönder bosatta utomlands söka, och förhoppningsvis finna, lyckan i Bonde söker fru – Jorden runt.

– Det finns många svenska bönder där ute som vill träffa någon med samma bakgrund och språk, där man tillsammans i ett nytt land kan skapa en framtid tillsammans. Det här blir väldigt spännande, både att se hur våra bönder har det utomlands och att kunna hjälpa dem med det viktigaste av allt – kärleken, säger programledaren Linda Lindorff i ett pressmeddelande.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Produktionen betonar vikten i att personerna som skickar in brev till bönderna måste söka till programmet på grund av kärlek.

– Kärleken har inga gränser! Bönderna bor i helt olika delar av världen, men de har alla samma stora längtan efter kärlek. Är du singel – skriv ett brev. Det kan förändra ditt liv, säger Clara Tengbom, exekutiv producent.

Annons

I pressmeddelandet avslöjar nu TV4 vilka det är som tittarna kommer att få följa i programmet.

Här är bönderna som söker kärleken i Bonde söker fru – jorden runt

Köttbonden Andreas, 31, Australien

Andreas från Värmland flyttade ner till Australien – och fick jobb på en gård som köttbonde. Han beskriver sig själv som snäll, hjälpsam och envis. Och precis som de andra bönderna längtar han också efter kärlek.

Frukt- och grönsaksbonden Michel, 33, Moçambique

Annons

Michael är född i Moçambique, men på grund av sin svenska pappa har han under uppväxten pendlat mellan länderna. Idag driver han en gård där han producerar frukt och grönsaker.

Vinbonden Luigi, 46, Italien

Italienska Luigi har bott i landet hela sitt liv, men tack vare sin svenska mamma pratar han svenska. Han gillar den svenska kulturen, något som syns på hans gård – och nu är han sugen på att hitta kärleken i en svensk person!

Avokadobonden Leif, 69, Spanien

Leif är bosatt i Malaga i Spanien, och hans favoritårstid är januari och februari – då skördas det nämligen tonvis med avokado. Han förklarar själv att han längtar efter att bli kär, då det ju är den bästa känslan i världen.

Castingprogrammet sänds 28 oktober klockan 21:00 på TV4, samt på TV4 Play och C More. Bonde söker fru – Jorden runt har premiär under våren 2020.

FOTO: TV4

Annons