LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här anländer en strålande lycklig Victoria till superfesten – möttes av skrik och jubel

16 apr, 2015 
AvAnna Shimoda
Danska drottningen Margrethe fyller 75 år och firar med en superfest. Men hon var knappast i fokus. Det var istället kronprinsessan Victoria.
Annons

Det var knappast dagens födelsedagsbarn, danska drottningen Margrethe, 75, som stod i fokus under dagens firande i Köpenhamn. Istället var det svenska kronprinsessan Victoria som stal showen när hon anlände med maken prins Daniel, drottning Silvia och kung Carl XVI Gustaf.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix

Hon såg strålande lycklig ut och vinkade glatt till “publiken”. Hennes namn skreks från gatorna vilket till och med såg ut att göra Daniel lite generad.

Annons
Foto: Bulls
Foto: Bulls

Ikväll är de tillsammans med kungen och drottningen hedersgäster på galamiddagen som hålls på danska familjens privata slott Fredensborg.

Missa inte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons