Happy Jankells barnbesked med pojkvännen Alexander

Happy Jankell och pojkvännen Alexander

Kärleken blomstrar mellan Happy Jankell och pojkvännen Alexander Sjögren.
I en intervju med Hänt avslöjar nu skådespelaren knepet bakom den starka relationen och delar även med sig av ett barnbesked.
– Det känns helt fantastiskt, säger Happy till Hänt.
Slå på ljud

Skådespelaren Félice Jankell, 28, dotter till Annika Jankell, 57, och Thorsten Flinck, 58, avslöjade i juni förra året att hon väntade barn tillsammans med H&M-arvingen Nils Tham, 34. I november föddes sonen Winston som inte bara har fångat föräldrarnas hjärtan.

Félice syster Happy Jankell, 26, umgås flitigt med systersonen och visar sig trivas strålande i rollen som moster. När Happy inte tillbringar tid med Winston så arbetar hon som skådespelare – precis som sin syster.

I höst är Happy bland annat aktuell i den nya serien Ambassadören som kommer att sändas på Viaplay. När Hänt träffat henne på pressträffen för programmet berättar hon mer om känslorna över att fått ha bli moster.

– Det känns helt fantastiskt. Jag älskar det här lilla monstret mer än någonting annat. Framför allt så är det jätteroligt att se min syster som är min bästa vän, mitt bollplank i allt, att få se henne anta rollen som mamma. Jag blir så rörd och hon gör ett så fint jobb, säger Happy.

”Vi är superkära”

Hon förklarar dock att hon har fått se både bättre och sämre sidor med småbarnslivet.

– Jag får gå dit och gosa lite sen är det ganska skönt att lämna ifrån sig honom, säger Happy.

Sedan flera år tillbaka är Happy tillsammans med pojkvännen Alexander Sjögren och kärlekslivet visar sig än idag gå strålande.

– Det går bra, jag har varit tillsammans med min pojkvän väldigt länge nu, tre och ett halvt år iallafall. Och vi är superkära eller jag är det iallafall, säger hon skrattandes.

Paret visar sig ha funnit en bra balans i sin relation och Happy tror att hon vet knepen för ett lyckat förhållande.

– Jag tror att det är viktigt framför allt i kärleksrelationer att man får ha sitt eget space, sitt eget liv och sina egna vänner. Att man inte måste göra allt ihop men på samma sätt är det nog väldigt viktigt att göra saker ihop. Jag skulle säga att vi är bra på båda delarna.

Happys barnplan med kärleken

Bebismyset med Winston har även fått Happy sugen på mammalivet.

– Jag blir väldigt inspirerad, så vill jag säga. Jag har ganska mycket vänner som är mammor och hur de nästan än mer får ett annat driv och blir självsäkra, stolta mammor. Så det gör mig faktiskt mer peppad själv på att en dag bli förälder, när jag ser mina vänners moderskap, säger Happy.

Att hon och kärleken hoppas på att en dag ska få egna barn finns står inget tvivel om.

– Absolut, det vill jag verkligen. Men nu så räcker det fint med syrrans son.

LÄS OCKSÅ: Happy Jankell avslöjar sanningen om plötsliga namnbytet

LÄS OCKSÅ: Félice Jankell och Nils Tham har förlovat sig

FOTO: Karin Törnblom/TT/Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!