TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hänt rekryterar: Samir Badran blir ny grävande reporter

01 apr, 2017 
AvJohanna Bladh
Ny super-rekrytering till onlinedesken!
Annons

Multibegåvade Samir Badran, 26, har både stått på Melodifestivalens scen och haft sitt eget program på Kanal 5. Nu är han aktuell som en av favoriterna i succéprogrammet ”Let’s Dance” på TV4.

Men utöver det kan Hänt.se äntligen avslöja att Samir åtagit sig ännu ett uppdrag. Från och med första juni tar han steget och blir grävande reporter på Hänt.se och för Hänt TV.

– Det här är en av de bästa rekryteringar vi gjort. Samir Badran känner vår målgrupp, bemästrar sociala medier och har bäst kändiskoll av oss alla. Han kommer ta hela redaktionen framåt från första dagen, säger Tobias Wixtröm, publisher för Hänt-gruppen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Samir kommer bland annat jobba med att kartlägga kändiseliten i Sverige och granska sociala medier-stjärnors inflytande på unga idag.

Han ser själv fram emot uppdraget.

– Det känns asbra och ska bli riktigt intressant att se hur det är i den här branschen. Nu rockar vi tillsammans! Säger han.

Här berättar Samir om nya jobbet – välkommen! 

Samir blir ny redaktionschef på Hänt.seBrand logo
Samir blir ny redaktionschef på Hänt.se

PS. April april du har blivit lurad! Samir ska inte börja jobba som grävande reporter på Hänt.

Foto: IBL, Pressbild

Annons