Artikeln innehåller reklamlänkar

Hänt avslöjar: Zinat Pirzadeh och Knut Berggren skiljer sig

Zinat Pirzadeh och Idol-profilen Knut Berggren skiljer sig, enligt Hänts känslor.

Efter åtta år tillsammans ser kärlekssagan ut att vara över. Zinat Pirzadeh och den tidigare Idol-deltagaren Knut Berggren går skilda vägar enligt Hänts källor.

Våren 2010 träffades komikern Zinat Pirzadeh Berggren, 51, och Idol-profilen Knut Berggren, 48, av Amors pilar.

– Jag kände genast att Knut tyckte om mig för den jag var. Han hade inget kontrollbehov. Vi blev tillsammans samma dag som vi träffades, den 27 april 2010, har den prisbelönta komikern tidigare berättat.

Annons: Den omtalade rosa plattborsten ger dig fint hår på nolltid – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

I juli sommaren därpå stod bröllopet i Trefaldighetskyrkan på Östermalm i Stockholm. Med tiara på huvudet och en stor, röd hjärtformad ring på ena fingret sa hon ja till sin stora kärlek inför vännerna Amelia Adamo, Annika Jankell, Unni Drougge och Malou von Sivers.

Nu tyder dock allt på att äktenskapet är utom räddning. Enligt en källa till Hänt står makarna i begrepp att separera.

– Jag är säker, säger uppgiftslämnaren.

I somras firade Zinat Pirzadeh och Knut Berggren sju år som gifta vilket Knut uppmärksammade på sin Instagram.

”7 år gifta idag. Det har varit stormiga dagar, men vi har mött stormen tillsammans. Tack älskling för att du varit vid min sida i sju underbara år, tillsammans med våra barn. Tack för att du låter mig vara mig, min älskling.”

Zinat Pirzadeh och Knut Berggren har dottern Awa Mahbanoo, 6, ihop. Zinat har även sönerna Caspian, 12, och Armand Mirpour, 30, sedan tidigare förhållanden. Armand har, liksom sin mamma, intresserat sig för scenen och är känd musiker och skådespelare. Knut har sönerna Isac, 21, Rex, 15, och Julian, 10, sedan ett tidigare förhållande.

Zinat Pirzadeh har tidigare varit förlovat med artisten Thomas di Leva, 55, men paret separerade under uppmärksammade former 2009 efter att Zinat anklagade Thomas för misshandel, en utredning som senare lades ned.

Thomas di Leva uttalade sig senare om händelsen till nyhetsbyrån.

– Helt uppenbart var det något som gick fel. Vad som hände den kvällen är mellan oss inblandade, men det hade absolut ingenting med våld att göra. Jag kan i ett frustrerat tillstånd ringa till polisen och säga att du har slagit mig, och de kommer hit. Men de kommer snabbt att märka att så inte är fallet. Jag är emot våld i alla former och vill nu bara gå vidare med mitt liv, sa han då.

Hänt har varit i kontakt med Zinat Pirzadeh som vänligt avböjer att kommentera uppgifterna om att hon och Knut Berggren ska skilja sig.

LÄS OCKSÅ: Hemma hos Zinat Pirzadeh och Knut Berggren – här möter svensk retro ”Tusen och en natt”

LÄS OCKSÅ: Efter följarnas frågor – Idol-Nathalie Brydolf om relationen med Bragi

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!