TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Ola-Connys stora glädjebesked – förlovat sig med Camilla

06 dec, 2018 
AvOla Lagerström
Ola-conny förlovad med nya kärleken
Under hösten blev det officiellt att Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren hittat kärleken. Nu kan Hänt avslöja att han och Camilla tagit relationen ett steg längre och förlovat sig!
Annons

I höstas blev det officiellt att den folkkäre tv-profilen Ola-Conny Wallgrens singeldagar var räknade. Den 54-årige Ullared-stjärnan hade fallit pladask för sjuksköterskan Camilla, 37. Nu, bara några månader senare, nu kan Hänt avslöja att turturduvorna tagit relationen till en ny nivå. Den 20:e oktober tog nämligen Camilla den stilige tv-profilen till sin fästman.

– Ja, vi har förlovat oss! Först var vi på en herrgård i Skåne där vi åt äggkaka och drack vin och öl. Dagen efter bar det av till Madeira. Det var jätteromantiskt, sammanfattar Ola-Conny som trivs med att vara ringmärkt.

I tv-succén Ullared kunde tittarna i många säsonger se en Ola-Conny som längtade efter kärlek. Och nog visar han nu att den som väntar på något gott inte väntar för länge.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Förlovar man sig så är det ett tecken på att man litar på varandra. Man är varandra trogna och signalerar för omvärlden att man är upptagna. Det känns bra, förklarar Ola-Conny för Hänt.

Annons

Det är inte bara en förlovning som slår i kärlekens tecken. Ola-Conny, har tre barn från ett tidigare förhållande, och fram till nyligen har han sagt tvärt nej till att sätta nya barn till världen. Men nu tar han inte längre något för omöjligt. Han förklarar det med att han är fullständigt såld på Camilla.

– Hon är en fantastisk dalkulla med en aura som jag aldrig tidigare sett! Jag tycker om att vara i skog och mark, och säger jag att: ”Nu sticker vi ut och drar en storgädda” så hänger hon på. Vi funkar bra ihop, avrundar Ola-Conny som förhoppningsvis går en ljus framtid till mötes med sin nybakade fästmö vid sin sida.

FOTO: Kanal 5, IBL

Annons