TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hänt avslöjar: Ny säsong med Jockiboi & Jonna

05 apr, 2017 
AvJohanna Bladh
Glädjebesked för alla youtube-fans! Det blir en ny säsong av Jockiboi och Jonnas serie på Viafree.
Annons

När deras första program släpptes på Viafree överbelastades sajten och kraschade. Efter det såg nästan 400 000 personer varje avsnitt av den populära realityserien där vi fick följa youtube-kändisarna Joakim ”Jockiboi” och Jonna Lundell i planerandet av deras bröllop.

Efter det sändes ytterligare en säsong med profilerna som även den blev succé. Nu kan Hänt.se avslöja att det blir en ny omgång av Jockiboi och Jonna på Viafree. MTG’s presschef Susanne Nyhlén skriver i ett mail:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

–Det stämmer att vi spelar in en ny säsong till Viafree med Jocke och Jonna för våren. Exakt vad programmet kommer handla om och premiärdatum kommunicerar vi inom kort.

Jockiboi och Jonna Lundell gör en ny säsong.

Joakim och Jonna är i skrivande stund Sveriges största youtubers och har över 600 000 personer som prenumererar på deras Youtube-kanal.

– Jockes och Jonnas program har blivit extremt stora succéer på Viafree och det känns jättekul att kunna glädja fansen med en ny säsong, skriver Susanne Nyhlén.

Exakt när programmet kommer sändas är alltså oklart men kommer snart att avslöjas av MTG.

Hänt.se söker Joakim och Jonna Lundell för en kommentar.

 

Annons