Hänt avslöjar: Kärleksparen från Ex on the Beach får egen serie

Paren från ex on the beach får egen serie

De sökte efter äventyr och hittade kärleken. Nu får tre par som alla fann varandra i dokusåpan Ex on the beach en egen serie – EOTB: Kärleksparen. Premiär den 16 december.

Vi fick följa deras resa i dokusåpan Ex on the Beach. Inledningsvis var de alla singlar med samma mål: sol, bad, flirt och fest. Men under programmets gång uppstod ljuv romantik och hem åkte de upp över öronen förälskade. Nu får kärleksparen Antonija Mandir, 23, och Jack Stengel-Dahl, 22, Anna-Lisa Herascu, 22, och Andrijano ”Adde” Mijanovic, 25, och Viktoria Bergh, 26, och Simon Väliste, 26, en egen serie – EOTB: Kärleksparen.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

I programmet kommer tittarna få följa de tre paren i deras vardag, filmat från deras egna mobiltelefoner. Vad har hänt i deras liv sedan de lämnade programmet? Det får vi svar på i den nya serien. I EOTB: Kärleksparen öppnar paren upp dörren till sina hem och låter tittarna hänga med på allt från småbarnsliv till bröllop och kärlek på distans.

– Det känns jätteroligt faktiskt, för när vi fick förfrågan så tittade vi på varandra och bara ”Eh, japp! Det här blir askul”, säger Antonija Mandir, som är en av de som är med i programmet, till Hänt.

Sedan Antonija Mandir och pojkvännen Jack Stengel-Dahl var med i Ex on the Beach har de haft fullt upp med sin gemensamma Youtube-kanal och sociala medier, där de är väldigt aktiva. När de fick frågan om att vara med i programmet fick de därför be om att fundera för att se om det skulle gå att kombinera inspelningen till programmet med allting annat. Men viljan att vara med var stark och nu har de filmat sig själva i en vecka.

– Vi använder mobiltelefonerna och det gör väl att det är lite mer personligt och lite roligare att göra det på det sättet också, för att det är enkelt att ta med sig och var vi än är så kan man bara slänga upp kameran och filma, säger Jack Stengel-Dahl till Hänt.

Följ EOTB-parens liv i nutid

Jack förklarar att programmet kommer att rulla på fram tills i mars ungefär, och att inspelningen kommer att pågå hela tiden. Allting filmas veckovis och klipps tätt inpå, vilket gör att tittarna får se vad som händer i parens liv i nutid.

På Youtube-kanalen kan man redan nu följa Antonija och Jack i deras liv, men EOTB: Kärleksparen kommer att bli något helt annat, menar de båda.

– Det är väl egentligen det man inte ser på Instagram och Youtube. Det blir allting utanför, säger Jack.

– Alltså real life på riktigt liksom, flikar Antonija in och fortsätter:

– Det är jätteroligt. Speciellt för våra följare som undrar vad vi gör. De följer oss på Youtube, men jag tror att det blir en annan grej och därför blir det också väldigt äkta. Väldigt, väldigt hemma hos oss i soffan på kvällen innan vi ska sova. Och det tycker jag är jätteroligt att alla får se.

EOTB: Kärleksparen har premiär den 16 december på Dplay, och två dagar i veckan (torsdagar och söndagar) kommer vi få hänga med kärleksparen i allt de tar sig för i sin vardag. Det kommer totalt att bli 30 avsnitt. Förutom Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl kommer även Anna-Lisa Herascu och Andrijano ”Adde” Mijanovic samt Viktoria Bergh och Simon Väliste vara med. Här kan du läsa mer om paren i Dplays beskrivning:

Viktoria Bergh och Simon Väliste

Viktoria och Simon har varit ett par sedan de träffades i Karibien 2015, i den allra första säsongen av Ex on the Beach Sverige. Kärleken har verkligen blomstrat mellan dem. I dag är de är förlovade och har sonen Frank tillsammans. De lever ett lugnt villaliv i Enköping, och till våren väntar de sitt andra barn. Men vad hände med det uppskjutna bröllopet, och hur har det påverkat relationen att få barn?

Anna-Lisa Herascu och Andrijano Mijanovic

Den bitvis stormiga relationen mellan Adde och Anna-Lisa inleddes i den första säsongen av Ex on the Beach Sverige. Redan i säsong två var de båda tillbaka i programmet – men då som ex. Och därefter var de på och av, till och från. När Anna-Lisa dök upp som Addes ex i den ännu pågående säsong fem visade det sig att de hade lite olika syn på sin nuvarande relationsstatus. I dag bor de varannan vecka hos Anna-Lisa i Olofström och varannan vecka hos Adde i Stockholm. Passionen och dragningskraften finns där. Men har de hittat tillbaka till kärleken, och kan Anna-Lisa lita på Adde efter alla svek?

Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl

Antonija och Jack träffades på Mauritius i säsong tre och har varit oskiljaktiga sedan dess. De är aktiva på sociala medier och har en välbesökt Youtube-kanal där följarna bland annat har fått följa med på flytten till deras nya gemensamma lägenhet i Stockholm. Det här är influencerparet som satsar helhjärtat på sin gemensamma karriär, men hur kommer det att fungera att både bo och jobba ihop?

LÄS MER: Triangeldramat i Ex on the Beach: ”Väntade mig ett frieri”

LÄS MER: Simon och Viktoria blev ett par efter ”Ex on the beach” – nu flyttar de ihop

FOTO: Discovery