Hänt avslöjar: Arvid Stenbäcken återvänder till Paradise hotel

Arvid Stenbäcken återvänder till Paradise hotel.

Ännu ett välkänt ansikte gör entré i kvällens avsnitt av Paradise hotel 2019. Och redan nu kan Hänt avslöja vem den nya deltagaren är. Kan du gissa vem det är?

En ny säsong av succésåpan Paradise hotel är igång. Premiäravsnittet sändes på TV3 och Viafree under måndagen och redan nu har det bjudits på kyssar, intriger och starka känslor – i sann Paradise hotel-anda.

Annons: Känns ditt hår torrt och slitet? Hos Hårkontroll hittar du allt du behöver för att skapa ditt drömsvall!

Strax innan premiären kunde Hänt Plus avslöja alla deltagare i årets säsong, och på listan fanns en del välbekanta ansikten. PH-profilerna Paulina ”Paow” Danielsson, 25, Jesper ”Jeppe” Johansson, 29, Haidar Juma, 27, och Emma Hellström, 25, valde alla komma tillbaka till programmets jubileumssäsong.

Nu kan Hänt avslöja att ännu ett välkänt ansikte återvänder till programmet. På måndag anländer en revanschsugen Arvid Stenbäcken, 29, till lyxhotellet som joker och går direkt in i rollen som ”Adam” i temat ”Edens lustgård”. I trailern hintar han om att han är tillbaka för att spela spelet, då han kallar sig själv för ”Spelvid” istället för Arvid.

– Guess who’s back? ”Spelvid” motherfucker, säger han kaxigt i trailern till programmet.

Återförenas med exet Paow

Arvid Stenbäcken var med i förra säsongens Paradise hotel och vann även det efterföljande programmet Paradise STHLM, som sändes i höstas. Efter deltagandet i de båda dokusåporna började Arvid synas med Paulina ”Paow” Danielsson, vilket fick deras följare att undra. Var det mer än vänskap mellan dem? I december bekräftade de båda att så var fallet.

– Jo men det stämmer. Har varit lite stormigt men nu börjar allt äntligen falla på plats. Väntar bara på att han ska få jobb i Stockholm och flytta hit, skrev Paow i ett meddelande till Hänt.

– Vi kan nog klassas som par nu, eller ifall någon gör något med någon annan så hade det blivit ett jävla liv. Och jag har har ju planer på att flytta in hos henne snart, avslöjade Arvid Stenbäcken.

Kärlekssagan fick ett slut, men i måndagens avsnitt möts det forna paret i Paradise hotel. I trailern till programmet avslöjar Paulina Danielsson att hennes gamla känslor för Arvid gör sig påminda.

– Det är klart att det blommar upp gamla känslor, erkänner hon i programmet.

LÄS MER: Paows ord om kravet på relationerna med exen: ”Måste ta slut”

LÄS MER: Paradise hotel-Arvid i blodig olycka under TV3:s inspelning

FOTO: Fredrik/FICTIONAL ROOM/Viafree

SENASTE NYTT!