Artikeln innehåller reklamlänkar

Hänt avslöjar: Alba August är Björn Gustafssons nya kärlek

Alba August är Björn gustafssons nya kärlek

Under kvällens Guldbaggegala kom Björn Gustafsson i sällskap av sin nya kärlek – skådespelerskan Alba August som kvällen till ära är nominerad i kategorin ”Bästa kvinnliga huvudroll” för sin tolkning av Astrid Lindgren i Unga Astrid.

Hänt kan avslöja att hyllade komikern Björn Gustafsson, 32, och skådespelerskan Alba August, 25, är ett par. På direkt fråga från undertecknade bekräftar Björn under Guldbaggegalan på Cirkus i Stockholm att de är ett par.

– Ja, vi är tillsammans, säger han vänligt men vill inte berätta hur länge relationen har pågått:

– Jag vill inte säga något mer…

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men att de är kära och lyckliga råder inga tvivel om. De höll varandra i handen under välkomstminglet innan sändningen drog igång och såg helt enkelt ut som vilket nyförälskat par som helst.

Alba August, dotter till skådespelerskan Pernilla August och regissören Billie August, är nominerad till en Guldbagge i den prestigefyllda kategorin ”Bästa kvinnliga huvudroll” för sin tolkning av Astrid Lindgren i filmen Unga Astrid.

Båda har roller i Unga Astrid

Alba började som barnskådespelare i En sång för Martin 2011 och har sedan dess medverkat i filmer och tv-serier som Svinalängorna, Jordskott och Den allvarsamma leken. Förutom Unga Astrid är hon just nu aktuell i Netflix-produktionen The Rain.

Björn Gustafsson blev känd för svenska folket som pausunderhållare i Melodifestivalen 2008. Han har också gjort flera uppskattade imitationer samt medverkat i en rad tv-program och filmer.

Björn hade faktiskt också en roll i Unga Astrid och möjligtvis var det under inspelningen som det sa ”klick” med Alba…

LÄS MER: Björn Gustafssons ärliga kärleksbesked efter uppbrottet

LÄS MER: Björn Gustafsson singel – talar ut om uppbrottet

FOTO: IBL/TT/Anders Wiklund

Senaste nytt