LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hannan tvingas lämna Farmen efter bara 11 dagar – egna orden: ”Tråkigt”

12 feb, 2023 
FARMEN 2023
Det blev inte många veckor på Farmen för Hannan och i kvällens ting blev det hon som fick packa sina väskor och åka hem.
Nu berättar hon för Hänt om känslorna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Eddie talar ut om Julias kollaps: ”Produktionen tog inte sitt ansvar”Brand logo
Farmen-Eddie talar ut om Julias kollaps: ”Produktionen tog inte sitt ansvar”

Farmen 2023 är i full gång och året säsong sticker ut på flera sätt, den är både dramatisk och händelserik. I vanlig ordning är det en salig mix av deltagare som sökt sig till tävlingen, men något som de alla har gemensamt är att de vill lära sig mer om livet på en farm.

Hannan El Abtah, 28, kom in som utmanare på Torpet, några dagar efter att Sandra Göransson, 40, tvingades lämna. Något som också sticker ut för i år är att det är en hel del deltagare som valt att lämna tävlingen frivilligt.

För Hannan blev det nu också dags att ta sitt pick och pack och åka hem från Farmen, men det var inte något hon gjorde självmant.

Därför valde Hannan att möta Sandra i styrka

Efter en riktigt spännande kamp i Tinget mot Sandra Öder, 28, kunde Hanan till slut inte hålla ut längre.

Annons

– Jag höll ut till det sista, alltså jag hade så ont i mina fingrar och min vänsterarm hade gett upp. Jag bara kände “åh nej”, säger hon till Hänt.

Hannan valde styrka som gren, nu berättar hon varför:

– Ja alltså Sandra hade ju den där skadan i fingret från när hon hade täljt lille Wincent. Hon hade ju fyra eller fem stygn i fingret och jag tänkte att det inte kan vara skönt att stå och hålla en kanna på några kilo med stygn i fingret. Så det var grunden till att jag valde styrka, berättar hon.

FARMEN 2023

Vistelsen på Farmen blev tyvärr inte allt för långvarig för Hanans del. Hon var på plats i två veckor och två av de nätterna tillbringade hon ju inne på Torpet. De resterande elva nätterna blev inne på Farmen.

Annons

Farmen-Hannans besvikelse efter förlusten

Så att lämna redan efter två veckor är något som hon tyckte var aningen tråkigt.

– Det var ju tråkigt, alltså jag älskade ju att vara där, det var riktigt nice. Jag gillar ju att snickra och hålla på och jag tyckte det var jättemysigt att mjölka korna, säger hon och fortsätter:

– Alltså jag hade verkligen önskat att få vara med från början, för socialt sett så är det ju mycket enklare, det är ju som vid farmen-spelen, då valde de ju sig själva. De sa ju att det var originalare mot de nya. Så indirekt var det ju svårare och så försökte jag väl lite socialt komma in.

Hur känner du nu? Vill du ha en revansch?

– Ja! Jag hade gett mitt lillfinger för att vara med igen, fyfan va kul!, säger Hannan till Hänt och fortsätter:

– Men jag gjorde det jag kunde, jag är nöjd med min medverkan. Jag kan inte se hur jag hade kunnat göra det annorlunda. Hellre två veckor än inga.

FOTO: TV4

Annons