LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Widell visar upp nya kärleken Philip – första bilden

22 okt, 2019 
Hannah Widell har tidigare hintat om sin nya kärlek – och nu visar hon upp honom för första gången i ett inlägg på Instagram.
”Som jag saknar dig”, skriver hon i inlägget.
Annons
Allt om Hannah WidellBrand logo
Allt om Hannah Widell

I våras skiljde sig medieprofilen Hannah Widell, 44, och Gustav Wallin efter tolv år ihop. Makarna gifte sig 2013 och har barnen Wilma och Wille tillsammans. Hannah har även dottern Rosa från ett tidigare äktenskap med Calle Rosander, som hon skilde sig från 2007.

I september berättade Hannah Widell att hon funnit lyckan på nytt i sin podd Fredagspodden som har med sin syster Amanda Schulman, 39.

I avsnittet pratar systrarna hypotetiskt om vilka gäster Hannah Widell skulle bjuda in om hon skulle sätta ihop en middag med åtta intressanta människor. Efter att ha radat upp alla de som hon skulle vilja bjuda, påpekar Amanda Schulman att en viktig gäst har glömts bort.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Får jag bara fråga en sak, varför bjuder du inte in din nya kille?, frågar Amanda sin syster.

Det blir en kort stunds tystnad tills dess att Hannah Widell säger:

– Jo, men han får komma såklart. Det var bara det att jag inte har pratat om honom i den här podden.

Annons

Hannah förklarar att det kändes pirrigt när Amanda sa ”din nya kille”.

– Jag blev generad och det pirrade i hela magen när du sa så. Är inte det sjukt? Men alltså att jag har en ny kille är ju helt otroligt. Vet du vad det är som just nu? Det är som att jag lever i en romantisk komedi, säger Hannah Widell.

Hon beskriver känslan av att skiljas med någon och tänka tanken på att kanske få träffa någon ny.

– Man tänker så här när man har varit ihop med någon länge, så skiljer man sig och så kan man tänka tanken ”gud vad spännande, ska jag få träffa någon ny?”. Och så gör man det, säger Hannah Widell och fortsätter:

– Men att få uppleva det där pirret och kärleken och det här nyförälskade, det är helt sinnesjukt, säger hon i podcasten.

Visar nu upp sin kärlek

I senare avsnitt av podcasten har hon sedan nämnt den nya kärleken vid namn – att han heter Philip. Nu visar hon även en bild på honom på och taggar honom så man ser hans fulla namn, vilket är Philip Lindh. Till bilden skriver hon: ”Som jag saknar dig”.

Hannah Widells följare är snabba med att hylla kärleken i kommentarsfältet.

”Vilken fin bild! Och hurra för kärleken!”, skriver en.

”Grattis till kärleken”, skriver en annan.

FOTO: TT, Instagram

Annons