LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Widell om mötet med Gustav Wallin efter skilsmässan

29 jun, 2019 
AvStina Dahlgren
Hannah Widell och gustav Wallin har skilt sig
Mediedrottningen Hannah Widell har nyligen skilt sig. Nu berättar hon om det tuffa mötet med exmaken Gustav Wallin. ”Det var så fruktansvärt sorgligt”, säger hon i sin podcast Fredagspodden.
Annons
Pernilla Wahlgrens första ord om Benjamin och Linneas uppbrottBrand logo
Pernilla Wahlgrens första ord om Benjamin och Linneas uppbrott

Medieprofilen Hannah Widell, 44, och Gustav Wallin skilde sig nyligen efter tolv år ihop. Makarna gifte sig 2013 och har två barn tillsammans. Hannah har även dottern Rosa från ett tidigare äktenskap med Calle Rosander, som hon skilde sig från 2007.

Det var i ett avsnitt av hennes och systern Amanda Schulmans, 39, podcast Fredagspodden som de två först började hinta om att något hade hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är i någon form av tredje fas av livet. Jag tittar så mycket på allt just nu på ett helt otroligt sätt, sa Hannah Widell.

Amanda Schulman bekräftade det systen sa och berättade att Hannahs befann sig i en kris.

– Nu Hannah börjar det hända grejer. Man måste börja tänka vem man vill vara och vem man vill bli, för man blir ju en ny människa efter en kris, sa Amanda Schulman i podden.

Hannah WIdell och Amanda Schulman sitter på ett kontor
Hannah WIdell och systern Amanda Schulman har podcasten Fredagspodden ihop.

Hannah Widells presskontakt Simon Sjögren på Perfect day media bekräftade senare till Nöjesbladet att paret hade separerat.

Annons

– Hannah och hennes man har nyligen separerat. I dagsläget har hon ingen annan kommentar än så, sa han till tidningen.

Hannah WIdell och gustav wallin på röda mattan
Hannah WIdell och Gustav Wallin har nu separerat.

Ingen otrohet bakom skilsmässan

I ett senare podcastavsnitt berättade Hannah Widell för första gången öppet om uppbrottet. Hon menade att hon att hon inte var så ledsen, utan snarare stolt över sig själv.

– Jag är verkligen i en jättebra och positiv förändring i mitt liv, som jag är sjukt stolt över mig själv att jag går igenom, att jag tagit det här beslutet, att jag liksom gör det här nu.

Hon var noga med att poängtera att ingen hade varit elak mot den andra och att ingen blivit utsatt för något.

– Man kan skilja sig i panik och ja, flykt på något sätt ifrån något som har varit elakt och dumt och det finns inte här. Och det är jätte, jätteskönt, sa Hannah Widell i podcasten.

Annons

Hannah Widell om jobbiga mötet med Gustav Wallin

Nu har ännu en tid gått och hon har valt att öppna upp sig mer och mer för podcastlyssnarna.

– Det var så sorgligt förra veckan, jag var på skolavslutning. Lämnade eller den som lämnar eller hur det nu än är så finns det situationer i en skilsmässa som är oundvikliga. Totalt oundvikliga, säger hon i ett nytt avsnitt.

Hon berättar att det var hennes vecka att ha barnen och att allt var som vanligt på morgonen. Det var först när hon kom till skolgården hon blev obekväm.

– Jag kände mig utsatt, jag känner, en hel skolgård vet detta men ingen frågar, ingen pratar.

Hon ställde sig ensam bland de andra föräldrarna och försökte småprata så gott hon kunde med dem.

– Så får jag syn på Gustav som står på andra sidan. Och då drabbas man ju ändå av… Jo, men just det här skulle vi ha gjort tillsammans. Det var så fruktansvärt sorgligt, säger Hannah Widell.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Robin Allard-Lorentz/Aftonbladet/TT

Annons