Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Widell och Gustav Wallin separerar efter 12 år tillsammans

16 maj, 2019 
Gustav Wallin och Hannah Widell har separerat
Hannah Widell och Gustav Wallin går skilda vägar efter sex år som äkta makar. I Fredagspodden berättar programledaren att hon nu går in i en ny fas i livet.
Annons
Peter Settmans avslöjande om nya kärlekenBrand logo
Peter Settmans avslöjande om nya kärleken

Tv- och podcast-profilen Hannah Widell, 44, har varit tillsammans med Gustav Wallin i 12 år. Makarna gifte sig 2013 och har två barn tillsammans. Hannah har även dottern Rosa från ett tidigare äktenskap med Calle Rosander, som hon skilde sig från 2007.

För två år sedan pratade Hannah Widell öppet i podcasten Fredagspodden, som hon driver tillsammans med sin syster Amanda Schulman, 39, om att hon och Gustav Wallin rykt ihop under en middag samt att de funderade på att gå i parterapi tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja, vi har varit ihop i tio år och då kanske man måste rensa lite. Få tillbaka sitt bra ”par-självförtroende”, så att man känner att vi tillsammans är a million dollars. Att vi är flawless, sa Hannah i podden vid tillfället.

Hannah Widell och Gustav Wallin har separerat

I ett nytt avsnitt av Fredagspodden berättar Hannah Widell att livet är väldigt händelserikt för tillfället.

Annons

– Jag är i någon form av tredje fas av livet. Jag tittar så mycket på allt just nu på ett helt otroligt sätt.

Amanda Schulman bekräftar det systen berättar och tillägger att Hannahs befinner sig i en kris.

– Nu Hannah börjar det hända grejer. Man måste börja tänka vem man vill vara och vem man vill bli, för man blir ju en ny människa efter en kris, säger Amanda Schulman i podden.

Det systrarna pratar om är det faktum att Hannah Widell har brutit upp med maken Gustav Wallin, något Hannahs presskontakt Simon Sjögren på Perfect day media bekräftar till Nöjesbladet.

– Hannah och hennes man har nyligen separerat. I dagsläget har hon ingen annan kommentar än så, säger han till tidningen.

I samma avsnitt av podcasten berättar Hannah Widell att oavsett om det kan vara ekonomiskt krävande att skilja sig så är det värt det i slutändan.

– Du och jag är ju två vilda romantiker, vi hade aldrig stannat kvar i någonting på grund av ekonomiska saker. Hur fattiga vi än skulle bli, vi tänker alltid att allt ordnar sig ju. Man får väl jobba lite mer, säger Hannah Widell.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons