LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Widell förlovar sig med Philip Lindh

05 jul, 2020 
Linnea Lundgren
Det var förra året som Hannah Widell meddelade att hon och exmaken Gustav valt att gå skilda vägar.
Efter att återigen hittat kärleken i pojkvännen Philip Lindh visar nu Hannah upp den stora kärlekslyckan på Instagram.
"Jag sa JA", skriver Hannah.
Annons
Allt om Hannah WidellBrand logo
Allt om Hannah Widell

Hannah Widell, 45, har gjort sig ett namn som inte många nöjesintresserade  kunnat missa. Förutom att hon med sitt eget pratshow Hannah slog igenom som tv-profil har hon även arbetat mycket bakom kamerorna där hon bland annat var den som stod för att det populära TV4-programmet Så mycket bättre kom till Sverige.

Tillsammans med systern Amanda Schulman, 39, driver hon företaget Perfect day media där flera av Sveriges största podcaster huserar. Även Hannahs egen podcast, som hon även den gör tillsammans med sin syster, Fredagspodden har enligt dem själva slagit flera lyssnarrekord.

I podcasten pratar systrarna ofta och öppet om sina känslor och de svårigheter de stöter på i sin vardag. När Hannah förra året meddelade att hon och maken Gustav Wallin skulle skiljas talade hon därför öppet om det i podden:

– Du och jag är ju två vilda romantiker, vi hade aldrig stannat kvar i någonting på grund av ekonomiska saker. Hur fattiga vi än skulle bli, vi tänker alltid att allt ordnar sig ju. Man får väl jobba lite mer, sa Hannah i Fredagspodden då.

Annons

Vid tiden för uppbrottet hade Hannah och Gustav varit ett par i tolv år och har barnen Wilma och Wille tillsammans. Hannah har även dottern Rosa sedan ett tidigare förhållande.

“Nyförälskade”

Men precis som Hannah själv sagt i podden så är hon en sann romantiker och uppbrottet satte inte stopp för hennes hopp om den stora kärleken. Så i september kunde Hannah bekräfta att hon fallit handlös. Det var en lycklig Hannah som för fösta gången berättade om kärleken till Philip Lindh, 29, i podden.

– Att få uppleva det där pirret och kärleken och det här nyförälskade, det är helt sinnesjukt, sa hon då.

Sedan dess har det varit tydligt för alla Hannahs följare att kärleken mellan henne och Philip spirat. Relationen har gått fort framåt och så sent som i början av året valde paret att tatuera in varandras namn som ett tecken på deras kärlek.

Hannah Widells ord om förlovningen

Och nu tar Hannah och Philip sin relation ytterligare ett steg framåt.

På Hannahs Instagram avslöjar hon att pojkvännen tagit mod till sig – och friat!

“Jag sa JA”, skriver en lycklig Hannah till en bild på hennes utsmyckade ringfinger.

STORT GRATTIS HANNAH OCH PHILIP!

Annons