LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Graaf vädjar om hjälp efter skilsmässan: ”Känns piss”

09 jan, 2019 
Lina Arvidsson
Hanna Graaf om boendet efter skilsmässan från Peter Karyd.
Efter skilsmässan från Peter Karyd flyttar Hannah Graaf till ett radhus i Sigtuna. Men det dröjer innan hon kan flytta in och nu söker hon desperat efter ett tillfälligt boende.
Annons

I höstas kom beskedet att Hannah Graaf, 40, och Peter Karyd, 43, går skilda vägar efter tio år som gifta. I oktober lämnades skilsmässoansökan till Attunda tingsrätt. Paret har barnen Liv, 9, och Vida, 5, tillsammans och Hannah har

Skilsmässan har förstås fått stora konsekvenser för familjen, såväl känslomässigt som praktiskt. Hannah Graaf och Peter Karyd har det senaste året bott i Marbella i Spanien. Nu är dock Hannah Graaf på väg hem till Sverige igen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I mitten av december berättade Hannah på sin blogg att hon köpt ett radhus i Sigtuna, där hon tidigare har bott i många år innan familjen flyttade till Spanien.

70-talshuset behöver dock en del arbete innan det går att flytta in.

Behöver bland annat bygga till ett sovrum så alla barnen får plats”, skrev Hannah Graaf i december och fortsatte:

Måste ha ett hem i Sverige till mig och barnen. Vet ännu inte hur något blir men allt löser sig och barnen välmående är viktigast så klart.”

Annons

Söker boende på Blocket

Radhuset i Sigtuna är ännu inte färdigt för inflytt och det börjar brinna i knutarna för familjen som nu måste hitta ett tillfälligt boende.

I ett blogginlägg skriver Hannah att hon letar efter en lägenhet i Stockholm eller Sigtuna och att hon söker på Blocket.

Livet blir inte alltid som man tänkt sig och just nu är det väldigt stökigt. Pojkarna är inte kvar på internatet och jag måste fara fram och tillbaka till Spanien till mina flickor. Inte en långsiktig lösning men just nu så får det bli så“, skriver Hannah Graaf och fortsätter:

Måste ha ett boende tills radhuset är klart. Dom veckor jag är i Spanien så får jag hitta hjälp med pojkarna i lägenheten vi förhoppningsvis kommer hyra. Allt löser sig. Så är det. Just nu känns det bara piss och skit men bara att dra på sig skyddskläderna och kämpa på.”

FOTO: FOTO: Karin Törnblom/IBL, Eero Hannukainen/IBL

Annons