Hannah Graaf vädjar om hjälp efter skilsmässan: ”Känns piss”

Hanna Graaf om boendet efter skilsmässan från Peter Karyd.

Efter skilsmässan från Peter Karyd flyttar Hannah Graaf till ett radhus i Sigtuna. Men det dröjer innan hon kan flytta in och nu söker hon desperat efter ett tillfälligt boende.

I höstas kom beskedet att Hannah Graaf, 40, och Peter Karyd, 43, går skilda vägar efter tio år som gifta. I oktober lämnades skilsmässoansökan till Attunda tingsrätt. Paret har barnen Liv, 9, och Vida, 5, tillsammans och Hannah har sedan tidigare sönerna William, 18, och Mio, 13.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Skilsmässan har förstås fått stora konsekvenser för familjen, såväl känslomässigt som praktiskt. Hannah Graaf och Peter Karyd har det senaste året bott i Marbella i Spanien. Nu är dock Hannah Graaf på väg hem till Sverige igen.

I mitten av december berättade Hannah på sin blogg att hon köpt ett radhus i Sigtuna, där hon tidigare har bott i många år innan familjen flyttade till Spanien.

70-talshuset behöver dock en del arbete innan det går att flytta in.

Behöver bland annat bygga till ett sovrum så alla barnen får plats”, skrev Hannah Graaf i december och fortsatte:

Måste ha ett hem i Sverige till mig och barnen. Vet ännu inte hur något blir men allt löser sig och barnen välmående är viktigast så klart.”

Söker boende på Blocket

Radhuset i Sigtuna är ännu inte färdigt för inflytt och det börjar brinna i knutarna för familjen som nu måste hitta ett tillfälligt boende.

I ett blogginlägg skriver Hannah att hon letar efter en lägenhet i Stockholm eller Sigtuna och att hon söker på Blocket.

Livet blir inte alltid som man tänkt sig och just nu är det väldigt stökigt. Pojkarna är inte kvar på internatet och jag måste fara fram och tillbaka till Spanien till mina flickor. Inte en långsiktig lösning men just nu så får det bli så“, skriver Hannah Graaf och fortsätter:

Måste ha ett boende tills radhuset är klart. Dom veckor jag är i Spanien så får jag hitta hjälp med pojkarna i lägenheten vi förhoppningsvis kommer hyra. Allt löser sig. Så är det. Just nu känns det bara piss och skit men bara att dra på sig skyddskläderna och kämpa på.”

LÄS MER: Hannah Graafs beslut efter skilsmässan – berättar om nya boendet

LÄS MER: Efter skilsmässan – Hannah Graaf om relationen till Peter

FOTO: FOTO: Karin Törnblom/IBL, Eero Hannukainen/IBL

Senaste nytt