Hannah Graafs oväntade flört med Bingo Rimér

Hannah Graaf och Bingo Rimér

Bingo Rimér blev känd genom att fotografera kändisar – och det var inte sällan bilderna var lättklädda. Nu delar han med sig av en sin egen hud, vilket har genererat en massa törstande kommentarer.
En av dessa kommer från Hannah Graaf.
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”
Slå på ljud

Hela Sveriges kändisfotograf Bingo Rimér brukar inte vara rädd för att bjuda på sig själv, och på Instagram är det inte helt sällsynt att det dyker upp lätt- eller helt avklädda bilder på honom. Sin vana trogen lade han under torsdagen upp ett minst sagt utmanande inlägg.

Jag har fått tusentals av DM’s från frustrerade och nyseparerade Milfar runt om i världen faktiskt som kräver att jag skall bjuda på mera hud”, skriver han i inlägget.

På bilderna poserar han nedanför ett vattenfall vid Forsaleden söder om Östersund. Badbyxorna har åkt av och det är inte mycket som lämnas till fantasin.

Eftersom det ligger mig väldigt varmt om hjärtat att få tillfredsställa alla dessa törstande kvinnors behov. Så tog jag med mig min fotograf Cizzi och åkte till ett vattenfall i Forsarna vid Forsaleden Där åkte kläderna av”, fortsätter Bingo Rimér inlägget.

Följarna jublar

Och visst verkar hans följare uppskatta tilltaget!

Så härlig så det finns ju inte, charmigaste jag sett på länge”, skriver en person.

En annan skriver: ”Näcken i bäcken, slinter på häcken”, och en tredje konstaterar: ”Jag gillar att det ser ut som att du ska lägga en kabel”.

Det var något som också Hannah Graaf glatt uppmärksammade. Hon passade dessutom på att skicka en invit till fotografen.

Underbart”, skriver hon. ”Kanske blir det du och jag en vacker dag”.

Bingo Rimér verkar inte ha så mycket emot den tanken, utan svarar: ”Det är ödet och guds vilja”.

Träffades för 25 år sedan

Det var för 25 år sedan som Hannah Graaf upptäcktes av Bingo Rimér och efter de har de fortsatt hålla kontakten.

Bingo Rimér, som har sönerna Ringo och Rambo ihop med Katrin Zytomierska  och dottern Nova med Erika Heizinger, har varit öppen med att han söker kärleken. I våras var han med i Viafree-programmet Live date där han under direktsändning träffade tjejer. Sedan dess har han fortsatt berätta om sitt dejtingliv på Instagram.

I ett inlägg berättar han till exempel om hur det ser ut på hans Tinder.

Jag har just nu ett åldersspann på 23-45 år på Tinder och kan konstatera att 95 % av alla tjejer jag får upp är i åldern 23-30. Det är ytterst få tjejer som är över 35. Och väldigt få som är 40 plus. Dom få som dyker upp är inte så kul”, skrev han då.

Hannah Graaf separerade från Peter Karyd för ungefär två år sedan. Hon har barnen WilliamMioLiv och Vida.

Vi får helt enkelt vänta och se om ödet och guds vilja går igenom, eller om det hela stannar med flörtiga Instagram-kommentarer.

Bild: Karin Törnblom/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN