LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Graafs oro för döttrarna – efter beslutet med Peter Karyd

18 jul, 2020 
Hannah Graaf om personliga förändringen efter skilsmässan från Peter Karyd.
Hannah Graaf och ex-maken Peter Karyd har tagit ett nytt beslut för sina döttrar.
Den stora förändringen visar sig nu väcka oro.
”Håller tummarna att det inte blir så,” skriver Hannah på sin blogg.
Annons
Intervju med Hannah GraafBrand logo
Intervju med Hannah Graaf

Hösten 2017 beslutade sig Hannah Graaf, 41, och Peter Karyd, 43, för att lämna Sverige bakom sig och bosätta sig i Marbella på den spanska solkusten. Men bara ett år senare kom beskedet att paret brutit upp. Hannah och Peter, som då hade varit gifta i tio år, lämnade gemensamt in sin skilsmässoansökan.

Ex-makens plötsliga överraskning

Efter uppbrottet flyttade Hannah hem till Sverige medan Peter stannade kvar i Marbella. Parets gemensamma döttrar, Liv och Vida, pendlar mellan de två länderna för att kunna tillbringa tid med båda sina föräldrar. Under våren mötte familjen en stor utmaning. På grund av pandemin visste Hannah inte när hon skulle få träffa sina barn igen. Liv och Vida befann sig nämligen hos Peter när hela Spanien plötsligt sattes i karantän. Hannah uppdaterade sina bloggläsare då flitigt om tankarna kring att inte kunna träffa sina barn.

Men som tur var hade Peter en plan. Utan att berätta för Hannah så bilade Peter från Spanien till Sverige med döttrarna, detta för att kunna återförena familjen. Hannah har tidigare beskrivit sina stora lycka efter ex-makens drag. Hon hade nämligen inte en tanke på att Peter och barnen var påväg ifrån Spanien, även om hon flertal gånger under deras resa pratade med dem i telefon. Återföreningen kom därför att bli en stor överraskning.

Annons

Nya beslutet för döttrarna

Sedan dess har döttrarna bott hemma med Hannah och det har även tagits stora beslut för framtiden. Hannah har nämligen berättat att parets nya beslut för döttrarna är att de ska stanna i Sverige även i höst. Därav har de under sommaren fixat med skolplatser och planerat för att få ihop vardagen i sitt nya hemland. Men innan livet i Sverige drar igång så ska döttrarna nu tillbaka till Spanien, det berättar Hannah i ett blogginlägg.

”På måndag åker flickorna med Peter till Spanien och vi blir ifrån varandra i fyra veckor så vi måste ta vara på varje minut”, skriver Hannah i inlägget.

Det nya beslutet innebära flera veckor ifrån Liv och Vida för Hannahs del. Men att inte alltid ha sina döttrar hemma är något som hon är van vid. Däremot finns återigen en oro gällande hur pandemin utvecklas. En bloggläsare har nämligen lämnat en kommenterar under inlägget där hen frågar om det inte finns chans att Spanien stänger ner igen. Detta varpå Hannah svarat på kommentaren att hon hoppas att så inte blir fallet.

Jag har inte hört någonting om det i området kring Marbella där dom bor. Så håller tummarna att det inte blir så”.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Cecilia Liljeton/TT

Annons