LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Graafs kärlekskamp efter skilsmässan från Peter

16 apr, 2020 
Hannah Graaf och Peter Karyd
År 2018 lämnade Hannah Graaf och Peter Karyd in en skilsmässoansökan efter 14 år tillsammans.
Livet som singel för modellen och tv-profilen visar sig nu inte vara en dans på rosor.
– Jag får väl bli lesbisk istället, säger hon till tidningen Amelia.
Annons
Intervju med Hannah GraafBrand logo
Intervju med Hannah Graaf

Efter 14 år tillsammans valde Hannah Graaf, 41, och ex-maken Peter Karyd, 44, att gå skilda vägar. Uppbrottet kom som en chock för många eftersom att paret bara månader tidigare förnyat sina löften i samband med Hannahs 40-årsdag.

Tv-profilen och modellen lämnade livet i Marbella bakom sig och flyttade tillbaka hem till Sverige. I reality-serien Systrarna Graaf, som Hannah spelar in tillsammans med Magdalena Graaf, 44, berättade hon öppenhjärtat om den tuffa tiden som väntade efter uppbrottet.

– En skilsmässa är fruktansvärt tungt och jobbigt känslomässigt och på alla olika plan. Men nu är det som det är, man får bara ta tag i livet och så får man helt enkelt gå vidare, sa Hannah i serien förra året.

Hannahs nya ord om skilsmässan

I en intervju med Amelia väljer nu Hannah Graaf att berätta om varför det faktiskt tog slut mellan henne och Peter. Beslutet var nämligen inte alls så oväntat som många andra kanske trodde.

Annons

– Vi hade 14 fantastiska år tillsammans, men det som skedde var inget plötsligt infall. Det är svårt att få det att funka med barn i olika konstellationer, med olika pappor. Sedan är vi kanske olika som personer och med åldern orkar man inte ändra på det, säger hon till tidningen.

Hannah Graaf om beslutet efter skilsmässan: ”Mycket som händer”Brand logo
Hannah Graaf om beslutet efter skilsmässan: ”Mycket som händer”

Tankarna kring dejtinglivet

När Hannah var yngre blev hon utnämnd till Sveriges sexigaste kvinna, vilket inte är en titel som verkar hjälpa henne i dejtingdjungeln.

– Det är bara kufar, pensionärer och fylltrattar som törs ragga på mig, säger hon till Amelia.

Jakten på att hitta kärleken på nytt verkar inte vara något som Hannah tror kommer att ske i första taget. Istället menar hon att det finns en hel del brister på de män som har visat intresse för henne.

– Jag kan med handen på hjärtat säga att det aldrig någonsin är några normala män som uppvaktar mig. De är antingen för fulla eller dryga. Jag får ofta höra att jag ser kall och hård ut och utstrålar ”isdrottning”, vilket är den största missuppfattning folk har om mig. Men kvinnor är duktiga på att lyfta mig och ge komplimanger. Jag får väl bli lesbisk istället.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT/Karin Törnblom/TT

Annons