LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hannah Graafs förlust – efter beskedet för barnen

28 maj, 2020 
Hannah Graaf och Peter Karyd på röda mattan
Efter skilsmässan från Peter Karyd tvingades Hannah Graaf fatta ett tufft beslut.
Nu berättar hon om den tunga förlusten.
– Det var plågeri, skriver Hannah på bloggen.
Annons
Intervju med Hannah GraafBrand logo
Intervju med Hannah Graaf

Hösten 2018 bestämde sig Hannah Graaf, 41, och Peter Karyd, 44, för att gå skilda vägar efter 14 år ihop. Under sitt förhållande fick de döttrarna Liv, 10, och Vida, 7, och tillsammans med sönerna William, 18, och Mio, 15, som Hannah har sedan tidigare relationer, bestämde de sig för att bosätta sig i Spanien. Efter uppbrottet valde Peter att stanna kvar medan Hannah Graaf åkte tillbaka till Sverige.

Sedan dess har döttrarna pendlat mellan Sverige och Spanien men nyligen beslutade sig Peter och Hannah för att de ska stanna med sin mamma i Sverige under den rådande coronapandemin.

”Vi kom fram till att det är bäst för barnen”, skrev Hannah i ett inlägg på sin blogg då.

Hannah Graafs stora familjelycka

Förra veckan avslöjade Hannah att hon har skaffat en hund. Detta efter att hon lovat Liv och Vida att de skulle få ett husdjur efter flytten.

Välkommen hem till oss lilla Cookie (jag tycker hon ska heta Hjördis, men barnen vägrar) Hon är en Shihtzu med det gulligaste lilla ansiktet, busig och glad samt precis lika trött som familjen Graaf-Karyd”, skriver Hannah på Instagram.

Annons

På Instagram story har Hannah lagt upp ytterligare bilder på hunden och det verkar som att hon redan har kommit in i familjen.

Tuffa förlusten efter skilsmässan

Nu väljer Hannah Graaf att berätta mer om bakgrunden till beslutet att skaffa hund. Familjen hade nämligen en hund tidigare som de var tvungna att göra sig av med efter skilsmässan.

”Hade inte riktig planerat en skilsmässa efter flytten till Spanien. Vissa händelser i livet kan man inte råda över. Det var plågeri att flyga varannan vecka med stackarn i en bur ensam och inte ha en fast trygg punkt”, skriver Hannah i ett inlägg på sin blogg.

Den gamla hunden bor numera hos en annan familj och mår bra.

”Ibland får man helt enkelt sätta någon annans behov före sina egna”, skriver Hannah Graaf.

FOTO: TT

Annons