LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Graafs familjelycka efter ex-makens oväntade drag

25 apr, 2020 
Hannah Graaf och Peter
Ex-makarna Hannah Graaf och Peter Karyd bosatte sig i olika länder efter skilsmässan.
Två år efter uppbrottet har nu Peter gjort ett drag som får ex-frun att häpna.
”Livets chock. Började för en stund undra om jag hallucinerade”,skriver Hannah Graaf på sin blogg.
Annons
Intervju med Hannah GraafBrand logo
Intervju med Hannah Graaf

Hannah Graaf, 41, och Peter Karyd, 43, bestämde sig hösten 2017 för att lämna Sverige bakom sig och bosätta sig i Marbella på den spanska solkusten. Men ett år senare visade det sig att paret bestämt sig för att bryta upp. Hannah och Peter, som då hade varit gifta i tio år, lämnade gemensamt in sin skilsmässoansökan.

Hannah flyttade sedan tillbaka till Sverige medan Peter levde kvar på varmare breddgrader. Tillsammans har de två döttrar, Liv och Vida, som de turas om att ha hemma hos sig. När Spanien sattes i karantän på grund av coronaviruset befann sig flickorna hos just Peter. Detta ledde till att Hannah inte visste när hon skulle få träffa sina döttrar igen. På sin blogg har hon beskrivit saknaden efter döttrarna och hur de ständigt hållit kontakten genom telefonen.

”Det var helt surrealistiskt”

När Hannah Graaf härom dagen städade sitt hem fick hon sig plötsligen en chock. I ett nytt blogginlägg berättar hon om händelsen som fick henne att tro att hon såg i syne.

Annons

”Jag for runt och städade som en tok. I två timmar hade jag kört på forfarande i pyjamas. Hade precis börjat på nedanvåningen och öppnat upp dörren för att få in frisk luft. Helt plötsligt ser jag Liv… och sen Vida”, skriver Hannah och fortsätter:

Båda står i hallen och skrattar. Det var helt surrealistiskt. Fattade ingenting. Sen kom Peter. Jag var som i chock. Det tog en stund innan jag fattade att det hände på riktigt.”

Hannah Graaf om beslutet efter skilsmässan: ”Mycket som händer”Brand logo
Hannah Graaf om beslutet efter skilsmässan: ”Mycket som händer”

Hyllningen till ex-maken

Döttrarna och ex-maken dök upp helt utan förvarning efter att kämpat sig hem under flera dagars tid.

”Dom hade bilat från Spanien. Hundratals mil i flera dagar har dom kört för att överraska mig.”

Trots att Hannah under dessa dagar pratat med döttrarna hade hon inte kunnat ana att Peter gett sig ut på en biltur till Sverige. Nu tackar hon ex-maken och hyllar hans beslut.

Som en dröm. Tack Peter för den bästa och vackraste gåvan!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons