TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hannah Graaf ryter ifrån efter kritiken: "Såg helt galen ut"

26 okt, 2017 
AvOla Brising
Hannah Graaf är less på att läsarna kommenterar hennes utseende på bloggen. Nu ger hon svar på tal om skönhetsingreppen.
Annons

Före detta glamourmodellen Hannah Graaf, 39, har i många år haft en välbesökt blogg där hon skriver om sitt liv och sin familj. Den senaste tiden har hon upplevt det som irriterande att hennes följare kommenterat hennes utseende och anklagat henne för at ha fettsugit sig, använd botox och diverse andra skönhetsingrepp. Därför förklarade Hannah i ett nytt blogginlägg hon publicerade under onsdagen:

”Har inte orkat bemöta mycket av dessa för det leder enbart till mer, och ofta nedvärderande, kommentarer. Så här ska du få svaret. Jag använder ingen form av botox. Provade det 2006 men såg helt galen ut och inget som passade mig. Gillar min randiga panna och kråksparkar och vill inte ta bort det.”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon fortsätter:

”Jag tog ut det lilla silikonet jag hade kvar i brösten för över 3 år sedan. Valde att inte gå ut och skriva om att jag tog ut silikonet eftersom jag vet att tidningarna direkt hade hakat på. Men nu vet du. Silikonfri sedan länge och jag älskar mina naturliga mindre bröst.”

Annons

Framför allt är det många som har kommenterat Hannahs läppar på senare tid. En av hennes läsare skrev till exempel den 18 oktober:

”Tycker du fullpumpade läppar är snyggt då…förmodligen eftersom du vill ha det men vill inte erkänna det.”

Även på dessa kommentarer svarar Hannah Graaf nu:

”Jag har gjort fillers (Restylane) i mina läppar från och till genom åren. Nu var det ett halvår sedan jag gjorde det sist men trots det får jag kommentarer om hur ”nysprutad” jag ser ut. Mina ögonfransar är mina egna. Har alltid haft långa i mig själv och använder inget onaturligt.”

Hannah sammanfattar sedan vad hon känner:

”Jag är snart 40 år! och mamma till FYRA barn. Om jag emellanåt sprutar lite fillers i läpparna eller tar bort ett födelsemärke (Lennart) för att känna mig fin för mig själv är det faktiskt min ensak. Jag är jag och det är mina beslut. Inget jag skäms över men inget jag har någon anledning att vare sig skylta om eller försvara.”

FOTO: Instagram, IBL

Annons