LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Graaf om förändringen med barnen – efter separationen

13 feb, 2020 
Lina Arvidsson
Hannah Graaf om förändringen med barnen.
För snart ett och ett halvt år sedan gick Hannah Graaf och Peter Karyd isär.
Hannah pendlar till Spanien för att träffa sina yngsta barn, Liv och Vida, som bor där med sin pappa.
Nu skriver Hannah om stora förändringen med barnen.
Annons
Intervju med Hannah GraafBrand logo
Intervju med Hannah Graaf

Under hösten 2018 kom nyheten om att Hannah Graaf, 41, och Peter Karyd, 44, gått skilda vägar. De hade då varit ett par i 14 år och har döttrarna Liv, 10, och Vida, 7, tillsammans. Sedan tidigare har Hannah även sönerna William, 18, och Mio, 15.

Paret bodde tidigare i Spanien med hela familjen. Men efter skilsmässan flyttade Hannah Graaf tillbaka till Sverige för att bo där med sina söner.

Döttrarna Liv och Vida bor kvar i Spanien med sin pappa, men planen är att de så småningom ska flytta tillbaka till Sverige.

För Hannah Graaf har detta inneburit att hon pendlar mellan Sverige och Spanien – och träffar döttrarna två veckor åt gången.

Peter Karyd och Hannah Graaf skilde sig efter 14 år tillsammans.
Peter Karyd och Hannah Graaf skilde sig efter 14 år tillsammans.

På sin blogg har Hannah många gånger skrivit om glädjen när hon får träffa sina barn – och sorgen när hon måste åka ifrån dem.

Annons

”Njuter av att vara här men samtidigt avskyr jag detta pendlande. Det blir aldrig ett lugn. Det flackas fram och tillbaka hela tiden… Och det slår aldrig fel att jag behövs extra hemma när jag är här och ibland vice versa”, har Hannah Graaf tidigare skrivit.

Barnen blivit stora

Trots den tuffa skilsmässan har Hannah Graaf och Peter Karyd idag en bra relation – där de försöker göra det som är bäst för barnen.

Nu har Hannah Graaf skrivit ett nytt blogginlägg om att hon precis kommit hem till Sverige igen efter att ha hälsat på barnen i Spanien.

Kändes i hjärtat att behöva pussa flickorna hej då tidigt imorse. Kramade deras varma sovande små kroppar, gosade in näsan i deras hår och luktade”, skriver Hannah Graaf.

Tillsammans med sin syster Magdalena Graaf syns Hannah i realityserien ”Systrarna Graaf”.
Tillsammans med sin syster Magdalena Graaf syns Hannah i realityserien ”Systrarna Graaf”.

Hon skriver också att hon märker hur fort flickorna växer.

”Vår sista kväll, för den här gången, igår. Vi tog vara på varje minut. Visst är dom stora mina små flickor. Inte klokt vad som växer fort. Liv är som en tonåring. Gud vare mig nådig”, skriver Hannah Graaf och lägger till en smiley.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Björn Lindahl/TT, Charlotte Brunzell/TT

Annons