LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Graaf om beslutet efter skilsmässan: ”Mycket som händer”

04 jul, 2019 
Hannah Graafs tårar.
Ett år har gått sedan ex-makarna Hannah Graaf och Peter Karyd gick skilda vägar. Nu berättar bloggerskan om de tuffa känslorna efter separationen.
Annons
Hannah Graaf om beslutet efter skilsmässan: ”Mycket som händer”Brand logo
Hannah Graaf om beslutet efter skilsmässan: ”Mycket som händer”

Det var förra året som Hannah Graaf, 40, berättade att hon och Peter Karyd, 43, bestämt sig för att skilja sig efter att ha varit gifta i tio år. Ex-makarna har döttrarna Vida, 6, och Liv, 10, tillsammans. Hannah Graaf har också sönerna William, 17, och Mio, 14, sedan en tidigare relation.

På sin blogg har Hannah Graaf varit öppen med att livet efter separationen inte har varit enkelt. Hon och Peter Karyd bodde tillsammans i Spanien men efter att de gick isär valde Hannah att flytta tillbaka till Sverige där hon numera bor i ett radhus med barnen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I våras bad Hannah sina bloggläsare om ursäkt för att hon inte uppdaterar oftare. Anledningen var just skilsmässan och de kämpiga efterdyningarna.

Just nu ligger mycket bara i spillror. Måste sopa ihop livet som ligger i tusen bitar, men tyvärr inte bara för mig … måste försöka fixa ihop det igen så gott jag kan. Tung skit hela tiden”, skrev Hannah Graaf på bloggen i maj.

Annons

Hannah Graafs nya ord om skilsmässan från Peter Karyd

I ett nytt blogginlägg berättar Hannah att hon har tagit beslutet att inte skriva om skilsmässan i sociala medier då den berör hennes barn och är ett för privat ämne.

”Jag har inga problem att skriva och berätta om hur jag känner, att jag mår piss och skit, deppig eller så men sen håller jag på mycket, som jag inte vill skriva om då det handlar om andra än mig själv”, skriver Hannah Graaf.

Hannah berättar vidare att hon istället anförtror sig till sina vänner och sin familj.

”Som vi alla vet så är ju inte livet alltid glatt och gött. Det är mycket som händer som man bara pratar om med sina närmsta”.

Hon erkänner även att sociala medier får henne att må väldigt dåligt just nu.

”Kan faktiskt känna nu när jag är låg och känner mig ensam att alla sociala medier får mig att må sämre. Scrollar genom Instagram och ser alla ”lyckliga” familjer och ”perfekta” barn. Gör ont ibland men så kollar jag några avsnitt av Bonusfamiljen och genast inser hur verkligheten oftast är… eller så tar jag helt enkelt bara en titt på mitt egna liv”.

FOTO: TT

Annons