LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Graaf avslöjar: Därför skiljer vi oss

01 nov, 2018 
Malin Ljung
Hannah Graaf berättar nu om varför hon och maken Peter Karyd går skilda vägar efter tio år som gifta.
Annons

Efter tio år som gifta går Hannah Graaf Karyd, 40, och Peter Karyd, 43, skilda vägar. I fredags lämnade paret in en gemensam skilsmässoansökan till Attunda tingsrätt.

Nu bryter Hannah Graaf tystnaden om uppbrottet, och på sin blogg skriver hon om beslutet.

“Det gör ont i hela kroppen. Tänk att själslig smärta kan göra så ont fysiskt”, skriver Hannah Graaf. 

Paret gifte sig för tio år sedan och så sent som för bara några månader sedan tog de sitt äktenskap till en ny nivå. Då förnyade de sina löften i samband med att Hannah fyllde 40 år, något de valde att göra inför sina närmaste vänner.

För ett år sedan valde dessutom Hannah Graaf och Peter Karyd att sälja sin lyxvilla i Stockholm och flyttade till den spanska solkusten i Marbella. Där arbetar hon nu som mäklare.

– Vi är impulsiva och äventyrliga människor, så varför inte? Jag är en ganska rotlös person och så länge barnen trivs kan jag bo var som helst. Vi har semestrat mycket i Marbella de senaste tolv åren, men att flytta hit var inte alls planerat. Plötsligt klev vi in i det här huset när vi åkte runt och tittade på hus med vänner och sa: ”Här ska vi bo!” Allt hände inom en månad, har Hannah Graaf tidigare sagt i en intervju med Amelia.

Annons

Huruvida de ska bo kvar i Spanien framkommer inte, däremot är den svenska nöjesprofilen öppen med att hon saknar sina söner som valt att bo kvar i Sverige för att studera och ha nära till sina vänner.

“Jag har inte mått bra som du vet. Saknar mina pojkar så oerhört och kan inte bo så långt borta från dom. Jag går sönder. Vi behöver varandra. Jag vill finnas nära dom. Min största förhoppning och önskan är att hela familjen kan vara samlad på ett eller annat sätt här där vi känner oss hemma”, skriver hon och fortsätter senare:

“Vet inte vad som kommer hända eller hur det bli med något just nu men jag hoppas att vi ska reda ut allt så alla får ett lugn och får bli lyckliga”.

Beslutet att gå skilda vägar var enligt Hannah Graaf något de kommit fram till tillsammans.

“Det var ett gemensamt beslut att gå skilda vägar. Vi har kämpat och försökt men sen tog det stopp och nu är vi här. Vi gav inte upp enkelt och utan en kamp i alla fall. Vi gjorde vårt bästa men det räckte tyvärr inte till”, skriver hon.

Hannah Graaf och Peter Karyd har döttrarna Liv, 9, och Vida, 5, tillsammans. Sedan tidigare har Hannah Graaf även sönerna William, 18, och Mio, 13.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: Ibl 

Annons