TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Hannah Forsdahl om relationen med Pontus efter Bachelor

09 dec, 2019 
https://image.hant.se/image-4943955?imageId=4943955&width=1320&height=689
Hänt
Hannah forsdahl och pontus bäck i bachelor
Hannah Forsdahl får sig en rejäl överraskning i Bachelor – Tjejerna avslöjar allt, när en speciell kille gör entré.
Nu berättar hon om ilskan efteråt.
– Det var kränkande, sårande, ledsamt, säger hon.
Annons
Bachelor Simons ärliga ord om Felix: ”Kände hat”Brand logo
Bachelor Simons ärliga ord om Felix: ”Kände hat”

Under hela hösten har TV4-tittarna kunnat följa Simon Hermansson, 29, och Felix Almsved, 27, i deras jakt på kärlek i Bachelor på TV4. Felix entré i programmet överraskade både tjejerna och Simon, som först trodde att han skulle vara den enda ungkarlen.

Ju längre tiden har gått desto mer tydligt har det blivit vilka tjejer som fått känslor för Simon och vilka som lutar mer åt Felix håll. Felix har bland annat dejtat Lisa Englund, men hon kunde nyligen avslöja att Felix har skrivit till en annan tjej som redan åkt ut ur programmet.

– Felix har skrivit till Eleonor, säger Lisa i det smygfilmade klippet som visas i Tjejerna avslöjar allt.

– Nu? frågar producenten som sitter i samma bil.

– Efter att hon åkt ut ja, säger Lisa.

Enligt producenten är det ett regelbrott, och i studion efteråt är många av tjejerna upprörda över Felix tilltag. Det framkommer även att flera tjejer blivit kontaktade av Felix efter att de åkt ut, vilket skapar upprörd stämning i studion. Saken diskuteras och tjejerna är eniga i att de inte tycker att Felix kontaktsökande är okej.

Annons

Hannah Forsdahl om sin plan b efter Bachelor

I veckans avsnitt av Tjejerna avslöjar allt kommer det dock fram att flera av tjejerna har gjort exakt samma sak, nämligen haft kontakt med killar utanför programmet.

– Man har ett liv innan man går in i Bachelor och vissa kanske har oavslutade affärer hemma, säger Emmy Rönning, 25.

De kallar det för att ha en ”plan b”, och berättar att när de väl fick tillgång till sina mobiltelefoner så skrevs det en hel del med killar där hemma. En av de som hade en plan b var Hannah Forsdahl, 25. I smygfilmat material berättar hon att hon började träffa en kille direkt efter att hon hade sökt till Bachelor.

– Jag har en jättefin kille som väntar på mig där hemma, världens finaste kille, säger hon i smygfilmat material från inspelningarna. 

Pontus Bäck gör entré i Tjejerna avslöjar allt

Till Hannahs stora chock har programledaren Malin Stenbäck, 32, fått tag på en bild på hennes dejt hemma i Sverige. Han heter Pontus Bäck och plötsligt gör han entré i studion till tjejernas förvånade skrik. Programledaren Malin passar på att grilla honom ordentligt och han säger att de hördes nästan varje dag under inspelningarna av Bachelor. 

– Det var lite sms och telefonsamtal, berättar han.

Pontus bäck i bachelor
Pontus Bäck entré blev en överraskning för Hannah Forsdahl.

Han säger att han gärna bjuder ut Hannah på dejt efter Bachelor, men hon i sin tur sitter tyst och ser besvärad ut under hela intervjun med Pontus. 

– Jag är överraskad, säger hon i slutet.

– Jag tror aldrig jag sett dig så arg, säger Emmy.

Hannah Forsdahls ord om relationen med Pontus Bäck

För Hänt berättar Hannah att hon hade sagt redan innan inspelningarna av Tjejerna avslöjar allt att hon inte ville ha någon relation med Pontus.

FOTO: TV4

Av: Fredrik Jönsson och Stina Dahlgren

Annons