LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlunds sjukdomsbesked – talar ut om tuffa tiden

30 aug, 2023 
Simon Lundh
Hanna Hedlund
Hanna Hedlund har sannerligen haft fullt upp i sommar.
Nu kommer artisten med ett tråkigt sjukdomsbesked.
– Min kropp stänger ned, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

Hanna Hedlund, 48, har haft fullt upp i sommar. Hon har hunnit med att uppträdda under nationaldagsfirandet, gästat Pernilla Wahlgren, 55, i Allsång på Skansen och har dessutom har hon hunnit med att släppa ny musik.

Hanna Hedlunds tunga sjukdomsbesked

Utöver det har hon även varit en av artisterna när Diggiloo-deltagarna har gett sig ut på vägarna och gjort ett stort antal konserter runt om i Sverige.

Nu är de tidskrävande turnén över och Hanna har äntligen fått lite välbehövd ledighet. Däremot har Hanna gått och blivit sjuk. Något som hon berättar om i sin och Jessica Wahlgrens podd Jessica & Hanna – Å andra sidan.

– När jag avslutar ett projekt och blir ledig då är det som om min kropp stänger ned. Det sätter sig nästan alltid på rösten, säger hon.

Hanna berättar vidare att hon tror att hon återigen kan ha drabbats av covid. En sjukdom som påverkade henne mycket när hon hade det förra gången.

Annons

– Den här gången undrar jag om jag inte fått någon slags covid nummer två som alla pratar om. Jag tror att efter covid så är det som om att mitt immunförsvar känns helt paj. Jag hade covid och efteråt där jag tappade smak och lukt och mitt system var konstigt i ett års tid. Med lukter som inte stämde, men jag vet inte, säger Hanna och fortsätter:

– Efter det kändes det som om att när jag väl blir sjuk, blir det verkligen att jag måste vara stil och vila. Det finns inget annat. Förr gick det att köra över den när jag var yngre, men nu går det inte, säger Hanna i podden.

Hanna Hedlund har inte återhämtat sig efter sjukdomen

Hanna berättar vidare att hennes tillstånd är värre än det har varit någon gång tidigare.

– Nu är jag så förkyld att jag aldrig varit så förkyld och det är kanske för att jag inte återhämtat mig tillräckligt.

FOTO: TV4

Annons