ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här träder Hanna Hedlunds son Love fram i Doobidoo

30 sep, 2023 
Doobidoo
Hanna Hedlund och Anna Sahlene deltar i Doobidoo, och båda med sina barn.
Här träder Hannas son Love Hedlund Stenmarck fram i rampljuset.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

Den 18:e säsongen av populära familjeprogrammet Doobidoo är igång och i vanlig ordning leds programmet av folkkära SVT-profilen Lasse Kronér, 60.

I det senaste avsnittet deltar skådespelaren Anna Sahlene och artisten Hanna Hedlund som båda har med sig sina barn. Anna med dottern Lily Evita Wahlsteen och Hanna med 16-åriga sonen Love Hedlund Stenmarck, som vi för allra första gången får se i ett sådant sammanhang.

Här träder Hanna Hedlunds son Love fram: ”Gråter”

På Instagram delar Hanna ett klipp från programmet där hon och Love står på scen ihop och tillsammans sjunger en låt.

Annons

Till videon skriver hon:

”Så drömmigt!! Att få sjunga med sin son som är så begåvad så man samtidigt gråter för att han är så bra, och klarar sig så himla fint i livet. Love du är fantastisk.”

Anna Sahlenes egna ord om Hanna Hedlund och sonen Love: ”Rörd”

När Hänt når Anna, som även hon medverkade i programmet med sitt barn, berättar hon om den känslosamma kvällen.

– Det var fantastiskt att göra det här med Lily, det var så fint att få göra det. Jag var så stolt hela tiden så det gav en extra dimension till att vara med, säger hon och fortsätter:

Annons

– Precis som Hanna skrev på sin Instagram att det var den roligaste gången hon varit med i Doobidoo, så känner såklart jag också. Det var väldigt fint att få göra det med Hanna och hennes gulliga son.

Anna och Hanna känner varandra sedan långt tillbaka, vilket gjorde kvällen extra speciell.

– Det var bara kärlek och glädje. Jag blir även så rörd över vilka stora, fina, talangfulla och modiga barn vi har, både jag och Hanna!

FOTO: SVTPlay

Annons