Hanna Hedlunds reaktion efter maken Martin Stenmarcks drag

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Efter att Martin Stenmarck gjort ett visst drag väcktes en stark reaktion inom hustrun Hanna Hedlund.
Nu berättar artisten om händelsen som fick henne att känna starka känslor.
– Jag satt där och tänkte att herrgud, säger Hanna i podcasten LattasDöttrarPodden.

Artisterna Hanna Hedlund, 45, och Martin Stenmarck, 47, fann kärleken i varandra när de båda var i 20-årsåldern. För fyra år sedan gifte sig paret och tillsammans med barnen Ida, 16, Love, 13, och Saga, 8, bor de på Lidingö strax utanför Stockholm.

Förändringen i relationen

Det långa förhållandet har inte alltid varit en dans på rosor. I podcasten LattasDöttrarPodden som hon har tillsammans med systern Lina Hedlund har Hanna tidigare berättat att vardagen under våren inte varit den lättaste. Martin hade nämligen fått en roll i en tv-serie vilket innebar att han under en längre tid var borta från familjen och allt ansvar hamnade då på Hanna.

– Nu låter jag lite bitter och jag är lite bitter, sa hon när hon berättade om parets förändrade vardag i podcasten.

Trots att Hanna inte ansåg att det var allt för kul att försöka få ihop hela vardagspusslet ensam så kunde hon även se fördelar med makens frånvaro.

– Han har ju varit borta en vecka nu och jag börjar inse att det faktiskt är ganska skönt att vara själv.

Stora kärlekslyckan

Men även om relationen har både toppar och dalar så är kärleken stark. På sitt Instagram-konto delar Hanna flitigt med sig av publiceringar gällande sitt liv tillsammans med maken och barnen. Både Hanna och Martin delar även ofta med sig av fina kärlekshyllningar till varandra i offentligheten.

Jag älskar dig på så många förunderliga vis!”, skrev Hanna till en bild på sig och Martin härom veckan.

Hannas reaktion efter Martins drag

Paret njuter nu för fullt av den svenska sommaren men det är inte bara familjemys och lediga dagar som står på schemat. Martin visar sig nämligen ha stått på scenen.

– Jag var på en livekonsert. De sänder härifrån Kilafors Herrgård. Då har Jon Henrik Fjällgren en allsång. Jon Henrik är en fantastisk artist och jojkar. De här kvällarna är jättefina, säger Hanna i ett nytt avsnitt av LattasDöttrarPodden och fortsätter:

– Jag var där och tittade då för att Martin var gästartist. Det jag skulle komma fram till var att de var inomhus för att det var regn och jag satt där och blev så berörd av jojken. Och jag blev så berörd av min man, som jag inte har sett på scenen på jättelänge. När han framförde sina låtar och de gjorde ett nummer ihop där Jon Henrik gick upp och jojkade i en av Martins låtar.

Både Hanna och hennes syter kommer överrens om att livekonserter är något som de saknat under pandemin. För Hanna som såg maken på scen igen betydde kvällen väldigt mycket.

– Jag satt där och tänkte att herrgud att uppleva saker live i rummet. Jag har törstat efter det

FOTO: Pontus Lundahl/TT/Karin Törnblom/TT