Hanna Hedlunds ord om relationen med Martin Stenmarck

Hanna Hedlund om relationen med Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har varit ett par i över 20 år.
Nu berättar Hanna med nya ord om relationen med maken.

Artisterna Hanna Hedlund, 45, och Martin Stenmarck, 47, blev tillsammans när de båda var i 20-årsåldern. Nu, två decennier senare, har paret tre barn –Ida, 15, Love, 13, och Saga, 7, och bor tillsammans i Lidingö strax utanför Stockholm.

2016 tog Hanna och Martin sin relation till en ny nivå när de i hemlighet sa ja till varandra under en bröllopsceremoni i Fredriksborgs fästning på Värmdö.

– Det har varit och är ett magiskt dygn, skrev Hanna Hedlund i ett sms till Aftonbladet i samband med bröllopet.

Hanna Hedlunds avslöjande om relationen

Förutom att vara äkta makar och föräldrar till tre barn är Hanna Hedlund och Martin Stenmarck dessutom kollegor till och från. Under årens gång har de bland annat medverkat på Diggiloo-turnén tillsammans – men i december avslöjade Hanna att hon inte tycker att det fungerar så bra att jobba ihop med maken.

När David Hellenius talkshow Hellenius Hörna hade säsongsavslutning berättade Hanna Hedlund att hon blir avundsjuk när hon hör att andra par jobbar ihop med framgång.

– Jag kan bli lite avundsjuk när man hör att det funkar bra, för att för oss funkar det faktiskt inte så bra. Nej, det funkar bättre att göra andra saker tillsammans, sa Hanna i programmet och fortsatte:

– Hemma vet vi liksom att jag kommer med idéer och han tycker de är bra. På jobbet kommer han med jättemycket idéer också, och det funkar inte lika bra.

Nya orden om Martin Stenmarck

Just nu är Hanna Hedlund aktuell som en av fem medverkande i Pernilla Wahlgrens nya show Pernilla Wahlgren har hybris. Showen hade premiär i dagarna och efteråt hyllade maken Martin hela ensemblen –men framförallt hustrun Hanna.

”Ni är helt underbara! Vilken skrattfest. Stolt över Hanna”, skrev Martin Stenmarck på Instagram följt av ett hjärta.

På Instagram väljer nu även Hanna att skriva några ord om maken och parets relation. Till en bild där Martin ses hälla upp ett glas vin ger Hanna komplimanger både till Martins utseende och matlagningskunskaper.

”Han är inte bara snygg, han lagar sjukt god mat också!!”, skriver Hanna Hedlund följt av en hashtagg med ordet söndagsmiddag.

FOTO: TT/Karin Törnblom