Hanna Hedlunds familjekamp med maken Martin Stenmarck

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har tillbringat hälften av sina liv tillsammans.
Nu berättar Hanna att de senaste månaderna har varit rejält tuffa för henne.
– Jag har misslyckats flera gånger med tålamodet, skriver hon.

Sångerskan och skådespelaren Hanna Hedlund, 45, blev tillsammans med artisten Martin Stenmarck, 47, när de båda var i 20-årsåldern. Sedan fyra år tillbaka är de äkta makar och idag bor de ihop med barnen Ida, 16, Love, 13, och Saga, 8, på Lidingö strax utanför Stockholm.

Trots att både Hanna och Martin är verksamma inom samma bransch har de tagit beslutet att inte jobba ihop. När Hanna Hedlund gästade intervjuprogrammet Hellenius hörna förra året avslöjade hon anledningen till detta.

– Jag kan bli lite avundsjuk när man hör att det funkar bra, för att för oss funkar det faktiskt inte så bra. Nej, det funkar bättre att göra andra saker tillsammans, sa Hanna då.

Makarnas kärleksfulla hälsningar

På sitt Instagram-konto delar Hanna flitigt med sig av inlägg om sitt liv tillsammans med maken och barnen. På alla hjärtans dag la hon upp en kärleksfull bild på sig själv och Martin.

”Snart alla hjärtans dag. Han ÄLSKAR mig. Martin Stenmarck puss älskling”, skrev hon i inlägget.

Även Martin är duktig på att hylla sin hustru i sociala medier. I söndags la han upp en bild på Hanna Hedlund och bildtexten består av två röda hjärtan.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Hanna Hedlund om familjekampen

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Hanna att de senaste månaderna har varit rejält tuffa för henne.

”I 6 veckor har jag haft allt känslomässigt och planeringsansvar för min lilla trio. Jag har exploderat och imploderat jag har misslyckats flera gånger med tålamodet men jag duger som fan”, skriver hon intill en bild på sig själv.

Det är med anledning av mors dag som Hanna Hedlund öppnar upp sig om familjekampen och hon passar på att hylla alla mammor där ute.

”Till alla er ensamstående därute vill jag skicka så många kramar som det bara går och jag önskar er en famn som ni kan falla i. Vi behöver det, vi små mammor. Pappor oxå såklart men igår och idag är det mors dag i min kalender”.

FOTO: Pontus Lundahl/TT, Karin Törnblom/TT