LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlund i panik – bekännelsen efter uppbrottet

30 jan, 2024 
Hedvig Tärnholm
Efter en turbulent tid i kärlekens tecken, öppnar Hanna Hedlund upp om skilsmässan från Martin Stenmarck.
Från panik till att finna lyckan i sitt eget sällskap.
Annons
Fem Blixtsnabba med Hanna Hedlund – avslöjandet om kärlekslivetBrand logo
Fem Blixtsnabba med Hanna Hedlund – avslöjandet om kärlekslivet

Hanna Hedlunds karriär går som tåget och efter en period fullspäckad av shower har hon äntligen fått ta en välförtjänt paus innan nästa projekt startar. Hennes kärleksliv verkar dock ha haft endel toppar och dalar, få har nog missat att hon nyligen blivit singel igen, efter ett förhållande med en man hon valde att hålla ganska privat.

”Jag var inte redo”, skrev hon på sin instagram, efter att en följare frågat om hon var singel igen.

Hanna Hedlund trivs i sitt eget sällskap

Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren Norman driver tillsammans podden Å andra sidan. Duon gjorde nyligen en intervju för Hemmets journal där man kom in på Hannas kärleksliv och känslorna efter skilsmässan med Martin Stenmarck.

– Tidigare kände jag panik för att bo ensam och inte minst att inte få träffa barnen varannan vecka. Men jag har jobbat mycket med mig själv, bland annat genom att åka på olika former av retreats med självutveckling. Nu måste jag inte längre boka upp varenda kväll med andra när inte barnen är hemma, utan trivs i mitt eget sällskap och kan tycka att det är ganska skönt att vara själv, berättar Hanna i intervjun.

Annons

Hanna är tveksam till att flytta ihop med en man igen

Hanna har varit väldigt förtegen om sitt kärleksliv efter skilsmässan med Martin, och har valt att inte dela med sig så mycket om den förra relationen då före detta pojkvännen är en privatperson som ville hållas utanför strålkastarljuset.

Så vitt vi vet bodde paret aldrig tillsammans, och Hanna verkar inte heller ha någon längtan efter att gå in i ett samboförhållande på länge.

– Som det känns nu kommer det att dröja innan jag flyttar ihop med en man igen och är tveksam till ett nytt bröllop. Men jag har lärt mig att man aldrig ska säga aldrig, säger Hanna till Hemmets journal.

FOTO: TT

Annons