ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlund och Diggiloo-turnén ställde in – kollegan om bakslaget

07 aug, 2023 
Amanda Rönnell
Hanna Hedlund har haft en fullspäckad sommar och har gjort succé under Diggiloo-turnén.
Men under gårdagen nåddes artisterna av ett riktigt bakslag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

Den folkkära sångerskan Hanna Hedlund, 48, har en fullspäckad sommar i år. Hon är nämligen en av artisterna som uppträder på Diggiloo-turnén runt om i Sverige.

Men i söndags så behövdes turnén plötsligt ställas in.

Showen avbröts i förtid: ”Lämna området”

Diggiloo-turnén sträcker sig hela vägen från början av juli till slutet av augusti.

Hittills har turnén gjort stor succé på flera platser runt om i Sverige. Men under det senaste stoppet drabbades Diggiloo-gänget av ett riktigt bakslag.

När ovädret ”Hans” har drog in över Sverige öppnade sig himlen mitt under showen i Söderköping under söndagskvällen.

Det åskade och blixtrade, vilket tvingade arrangörerna att fatta det tuffa beslutet att avbryta programmet i förtid. Redan efter första akten berättade arrangörerna att showen skulle kortas ned, och det stora finalnumret uteblev på grund av ovädret, rapporterade Norrköpings Tidningar.

– Vi ber er lugnt och stilla att lämna området, men i ganska raskt takt. Ovädret är fortfarande en bit bort, meddelade arrangörerna enligt tidningen.

Annons

Artisten Nike om inställda showen: ”Det var säkerheten först”

En av artisterna som trotsade vädergudarna under showen i Söderköping var Nike Sellmar, 28. Hon tycker att det var tråkigt att publiken missade några bra nummer i slutet av showen.

– Men det är sånt som händer, det var säkerheten först. Det var några låtar publiken inte fick se, men det var inte så många. Det var nog tre fyra låtar som försvann, berättar hon för Hänt.

Hur var stämningen i publiken?

– Helt fantastisk, de som var där satt ju där för att de verkligen ville vara där. Det regnade ju hela showen. Det var helt kaos! Men det var ett av de roligaste stoppen jag har varit på, min känsla är att det var helt fantastiskt, säger Nike.

Hon fortsätter:

– Man vill ju verkligen bjuda till lite extra när folk har köpt biljetter och sitter där och så öser det ner regn.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV4 / Markus Gårder

Annons