ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanna Hedlund visar upp lyckan med manliga skådespelaren – nu är det bekräftat

27 sep, 2023 
Hanna Hedlund
Hanna Hedlund kommer nu med glädjande nyheter.
I ett inlägg på Instagram visar hon upp den stora lyckan med bland annat Ola Forssmed.
– Vi trivs så bra ihop, vi har roligt, säger Ola till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om tiden ifrån barnenBrand logo
Hanna Hedlund om tiden ifrån barnen

Hanna Hedlund, 48, har ständigt nya roliga projekt på gång. Hela sommaren var hon iväg på Diggiloo-turné och nu väntar nya spännande äventyr.

Hanna har alltid varit en del av Pernilla Wahlgrens, 55, shower Kort, glad och tacksam samt Pernilla Wahlgren har hybris och nu kommer glädjande nyheter då gänget bestående av Pernilla, Hanna, Ola Forssmed, Kim Sulocki och Måns Nathanaelson sätter upp en tredje show tillsammans.

Hanna Hedlund bekräftar den stora lyckan: ”Vi längtar”

Det är på Instagram som Hanna avslöjar den glädjande nyheten som hon visar sig vara väldigt stolt över.

”Äntligen är vi tillbaka! Efter "Kort, Glad och Tacksam" och "Pernilla Wahlgren har Hybris" är vi tillbaka med en sprillans ny show! Pernilla Wahlgren's Happy Ending – Den första avskedsturnén. Vi längtar så mycket att få se er alla igen. Fy F-N vad glad jag är för detta!”, skriver Hanna i inlägget.

Annons

När Hänt når Ola Forssmed berättar han om känslorna över att det blir en tredje show.

– Det har nog något som vi kände för redan under Hybris och tänkte att vi ska nog göra en till så småning om. Men vi visste inte riktigt när, säger Ola och fortsätter:

– Det här är nog något som vi alla gjorde klart i våra kalendrar för ett bra tag sedan. Vi skyfflade undan så vi skulle kunna göra det här en stund.

Ola Forssmed om att arbeta med Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund igen

Att Ola ska få tillbringa ännu mer tid med det så kallade Hybris-gänget igen är något han ser glatt emot.

– Det känns roligt, vi känner varandra så väl och vi har känt varandra så länge. Vi trivs så bra ihop, vi har roligt och det är en liten förutsättning för oss. Om vi har roligt då har publiken roligt, vi vill sälja att vi känner varandra. Vilket vi gör, vi mår bra ihop, säger Ola till Hänt.

Har ni börjat repa än?

– Vi har börjat skriva och börjar repa i november. Men först skriva i oktober.

FOTO: TT

Annons