Hanna Hedlund om relationen med Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och maken Martin Stenmarck.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks kärlekssaga startade för över 20 år sedan.
Nu avslöjar Hanna en detalj i förhållandet som inte varit helt lyckad.
– För oss funkar det faktiskt inte så bra, säger hon i Hellenius hörna

Artisterna Hanna Hedlund, 44, och Martin Stenmarck, 47, fann varandra i 20-årsålder och sedan dess har de varit oskiljaktiga. Tillsammans har de tre barn; Ida, 15, Love, 13, och Saga, 7 – och 2016 tog de relationen till nya höjder när de sa ja till varandra och blev äkta makar. I ett sms till Aftonbladet berättade Hanna Hedlund om bröllopet.

– Det har varit och är ett magiskt dygn, skrev hon då.

Idag bor familjen på Lidingö utanför Stockholm och kärleken fortsätter spira mellan Hanna och Martin. Under åren har de, förutom att vara ett kärlekspar, även arbetat tillsammans med olika projekt. Bland annat har de turnerat runt med Diggiloo.

Hanna om att jobba med Martin: ”Funkar inte”

Men i säsongsavslutningen av TV4:s Hellenius hörna, som sändes under söndagen, avslöjade Hanna Hedlund att det inte gått särskilt bra för henne och Martin när de arbetat ihop. Det var när skådespelaren Malin Åkerman, 41, berättade att hon spelat mot sin nya man Jack Donnelly, 33, och att det blev väldigt lyckat som Hanna uttryckte sin avundsjuka över att andra par har så lätt för att jobba ihop.

– Du har ju jobbat med din man Martin också. Är det bra det här med att jobba ihop när man också är tillsammans? frågade David Hellenius, 45, i programmet och riktade sig till Hanna Hedlund.

Hanna Hedlund, som varit sångerska i Hellenius hörna under hela säsongen, svarade öppenhjärtigt på frågan och förklarade att det inte fungerat särskilt bra för henne och maken i jobbsammanhang.

– Jag kan bli lite avundsjuk när man hör att det funkar bra, för att för oss funkar det faktiskt inte så bra. Nej, det funkar bättre att göra andra saker tillsammans, sa Hanna Hedlund och fortsatte:

– Hemma vet vi liksom att jag kommer med idéer och han tycker de är bra. På jobbet kommer han med jättemycket idéer också, och det funkar inte lika bra.

FOTO: TT/Karin Törnblom