Hanna Hedlund friade till Martin Stenmarck: "Jag väntar fortfarande"

I sjutton år har Martin Stenmarck och Hanna Hedlund varit ett par – och för tre år sedan bad Hanna om hans hand. Men bröllopet har fortfarande inte blivit av: "Jag väntar", säger Hanna till tidningen Hänt Extra.

I sommar blir det självklart en ny “Diggiloo”-turné och några som är med i år är artistparet Hanna Hedlund, 40, och Martin Stenmarck, 42. Trots att de varit ett par i 17 år har de inte jobbat tillsammans tidigare.

– Vi har medvetet valt bort att arbeta ihop. Än så länge känns det bra. Det är lyxigt att vi kan ha samma schema i år och kan ta med barnen, säger Hanna till tidningen Hänt Extra.

Musikerna har barnen Ida, 11, Love, 9 och och Saga, 3, tillsammans. Det var i november 2012 när Martin Stenmarck fyllde 40 som Hanna gav honom en speciell födelsedagspresent, nämligen något så romantiskt som ett frieri.

Vimmel premiär "Livet är en schlager" på Cirkus i Stokholm

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund. Foto: All Over Press

“Rätt tillfälle”

– Ja, haha, vad hände egentligen. Jag friade men jag sa då att “sedan får du köpa ringar”. Det har inte kommit någon ring än. Jag väntar fortfarande. Barnen tjatar men i sommar blir det inget bröllop, berättar Hanna för tidningen.

Martin Stenmarck kommenterar bröllopsplanerna så här:

– Det gäller att hitta rätt tillfälle. Det ska vara något som man gör i lugn och ro. Bröllop kommer när det kommer.

 

SENASTE NYTT!