Hanna Hedlund bekräftar kärlekslyckan i familjen: "Jättespännande"

Hanna Hedlund

Hanna Hedlunds liv fullkomligt sprudlar av kärlek.
Nyligen avslöjade hon sin egen stora kärlekslycka.
Nu ger hon ännu ett stort glädjebesked.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”
0:47

Efter reklamen: Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

(0:47)

Slå på ljud

Hanna Hedlund, 48, bekräftade nyligen sin hemliga romans. I podden Jessica & Hanna – Å andra sidan avslöjade hon att hon har tagit relationen till nya höjder genom bjuda med sin dejt upp till Hälsingland, där hon själv är uppväxt och håller väldigt kärt.

Det är dock inte bara hennes eget kärleksliv som blommar – flera av hennes familjemedlemmar har spirande romanser på gång. Nyligen firade Hanna tillsammans med exmaken Martin Stenmarck, 50, och övriga familjen att den äldsta dottern Ida, 19, tog studenten. Vid det glada firandet la Hanna upp en bild på dottern som kysste sin pojkvän.

Den nya kärlekslyckan i familjen – Hanna Hedlund bekräftar

Nu avslöjar Hanna ännu en romans i familjen. Det är nämligen hennes mamma som har hittat en ny flamma, och Hanna berättar i podden hur glad hon är för deras skull.

– Vi var och hälsade på hos min mamma som har en ny kille. Och då hade de styrt upp en middag med mig, syrran och två av våra plastbrorsor som jag har fått nu i 48 års ålder, säger Hanna glatt i podden.

Hon skrattar och fortsätter berätta om hur det känns att få plastsyskon i vuxen ålder:

– Det var så roligt. Först blir man ju lite såhär: "Jaha, vad spännande". Jag har träffat en av dem förut. Men vi hade så roligt och det var jättespännande. Alla vi fyra pratar om att vad kul det är – de är över sjuttioårsåldern, deras pappa och vår mamma – att kunna se hur fina de är med varandra. Där bor de ihop nu, våra föräldrar. Det var bara så himla mysigt på något vis. Det kändes rätt.


Hanna Hedlund om plastsyskonen: "Har du skrivit taskiga saker om mig?"

Hon fortsätter att berätta om sina nya plastbröder och avslöjar ett speciellt samtalsämne som dykt upp vid familjesammankomsten:

– En är läkare och den andra heter David Nyman och har skrivit en bok, han har jobbat som journalist och författare. Det var också kul – han berättade om att han jobbat på Aftonbladet 96-99 och min första reaktion var: "Har du skrivit taskiga saker om mig?". Men han hade inte jobbat på det sättet, säger Hanna och skrattar.

Foto: Karin Törnblom / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN