hanna ferm

Hanna Ferm bekräftar lyckan – nya beskedet för framtiden: ”Tacksam”

Hanna Ferm och Johan Gunterberg

Hanna Ferm fann kärleken 2021 i Johan Gunterberg.
Nu bekräftar hon nästa glädjebesked.
– Tacksam, skriver hon på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför spenderar Hanna Ferm och Johan Gunterberg inte sommaren ihop
0:47

Efter reklamen: Därför spenderar Hanna Ferm och Johan Gunterberg inte sommaren ihop

(0:47)

Slå på ljud

Hanna Ferm, 22, fick sitt stora genombrott i Idol 2017 där hon tog sig hela vägen till finalen innan hon fick se sig besegrad av Chris Kläfford, 34. Efter det har hon i två vändor tävlat i Sveriges största musiktävlingen Melodifestivalen där hon tillsammans med Liamoo, , placerade sig på en tredje plats med låten Hold You. Året efter var hon tillbaka igen, denna gång som soloartist och tappade en placering från året innan då hon istället kom fyra med låten Brave.

Hanna Ferm bekräftar nya lyckan – stora glädjebeskedet

Melodifestivalen blev en språngbräda ut på den stora svenska musikscenen med låtar som till exempel För Evigt. 2022 släppte hon dunderhiten Välkommen Åter tillsammans med artisten Junie som spelas på nästan varje radio kanal som finns i landet.

Nu kommer Hanna med ytterligare ett glädjebesked i sin karriär. Hon släpper nämligen ny musik. Något som hon delade med sig av på sin Instagram.

”Det Är Jag Inte Du Ute 00:00”, skriver hon och följer upp med ytterligare ett inlägg där hon skriver hur tacksam hon över.

”Tacksam”, skriver hon.

Hanna Ferms besked med pojkvännen Johan Gunterberg

Förra sommaren var fullsmockat med spelningar för artisten och vi kan väl gissa att kommande sommar även kommer att bjuda på ett liknande schema. Vilket betyder att hon inte hade lika mycket tid att lägga på någon resa ihop med pojkvännen Johan Gunterberg, 34, från gruppen De Vet Du.

Därför kan det tänkas att det inte blir lika mycket tid för ledighet. Något som Hanna tidigare har svarat på i en intervju med Hänt.

– Det blir midsommar, annars blir det inte så mycket med honom just. Förutom kanske bara hemma i Sverige men kanske till hösten, sa Hanna och fortsatte att förklara att även Johan hade ett fullpackat schema.

– Ja, de gigar också mycket så det är oftast det som är mycket fokus på under sommaren, sa hon då.

Hänt har sökt Hanna Ferm för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN